Zadruga
Foto: Youtube printscreen
Maja Janjuš

Printscreen

Maja Janjuš, Foto: Printscreen

Maja Marinković je gostujući u emisiji "Vikend Premijera" progovoril o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Sve je u redu sa nama, imali smo sinoć malu raspravu, razgovarali smo o našem odnosu, da se vidi da se reši, on je trenutno kod svog brata u stanu, videcemo se ili danas ili sutra, tata je jako ljut na mene, ne podrzava to, ali zna da sam iskrena, zna da sam ga zavolela, svesna sam sta sam sve uradila. Treba da se sedne da se porazgovara, ali za sada je sve u redu  - rekla je Maja.

- Mislim da će vrenemom situacija da se slegne, Janjus je rekao da želi da razgovara sa Takijem da mu se izvini, ali ima vremena, nadam se da će sve to da dođe na svoje - rekla je Maja, a zatim su novinari Pinka pozvali Janjuša na broj koji Maja navodno nije imala i pita li ga za vezu sa Majom.

Maja Marinković

Printscreen

Foto: Printscreen

Marinkovićeva je rekla da je u vezi sa Janjušem, a on nije dao odgovor.

- Ne želim da razvogovarm o tome to je tema o kojoj sada ne mogu da govorim. Ne želim da govorim ni o svojoj porodici, detetu, zadržaću to za sebe - rekao je Janjuš.

Ono što je bilo veoma neprijano u čitavoj situaciji je da je Maja trvdila da je sa Janjušem u vezi i da treba da se vidi, kao i da su se čuli da se dogovore oko toga, a zatim se javio Janjuš koji ništa od toga nije potrvdio, a javio se sa jedinog broja na koji su novinari danas uspeli da ga dobiju, a koji Maja nije imala, tako da nije mogla da se čuje sa njim, iako ona tvrdi da ga je zvala na bratov telefon.

Voditelj Ognjen Nestorović i novinar su se smejali čitavoj situaciji, a Maji je očigledno bilo veoma neprijatno.

 

 

 

Komentari (3)

cole

12.07.2020 21:34

ovo ponasanje voditelja je sramotno ,toga na ozbiljnim televizijama nema.Mitrovicu udari ih po dzepu

Zasluzila

13.07.2020 14:48

@cole - je da je ismejavaj Maja, zvana istina. Hahaha. Ne bi ga sprecavala da se vidi sa suprugom, a nije mu dozvoljavala da gleda ni levo ni desno? Olos ne zasluzuje samo podsmeh, vec pljuvacku u ogromnim kolicinama. Nadala se dobrom plasmanu?

Tanja

13.07.2020 09:30

Gledala sam i toliku ne profesionalnost, navalentnost, zlobu i da ostanem pristojna necu vise nabrajati. Oba voditelja momentalno da dobiju otkaze jer se ponasaju kao dva idiota na nekoj zurki ili pikniku... Bas su osramotili celu Pink televiziju.