HAOS USRED EMISIJE Bivši zadrugar žestoko udario na Jelenu Pešić: Javno otkrio ime njenog dečka! (VIDEO)

"Njen momak je moj dobar drug!"

Jelena Pešić
Foto: Printscreen/YouTube

Večeras je Jelena Pešić gošća u emisiji "Zadruga - narod pita". Gledaoci imaju prilike da se uključe uživo u program i da prokomentarišu dešavanja u Beloj kući, kao i da postave neko pitanje gošći. U jednom trenutku, u program se uključio i Lepi Mića.

- Želim ti sreću sa mojim prijateljem u vezi. Pozdrav za gospodina na slovo M. Je li ti poznato ime Radenko? Jelenin novi dečko je moj dobar drug. Reći ću mu sve najgore o njoj. Znaš ti dobro s kim si u vezi. Smrdibubo jedna. Ko psuje? Vidim da si sredila zube, više ti ne smrdi iz usta? - govorio je Mića.

Jelena Pešić
Foto: Printscreen/YouTube

- Večeras sam tvog prijatelja videla prvi put. Je l si izgoreo što si danas platio imanje? Ja nemam dečka. Pazi šta pričaš. Ne znam o čemu pričaš - rekla je Jelena.

- Mene ne zanima čovek poput Lepog Miće. Mića je najveći fan rijalitja, on je jedan od fanatika. Boli ga što ne može ništa da mi nađe. Kaže na slovo M, nema tog. Na slovo, na slovo, pa ja treba da odgovoram. Dečka nemam. I ja sam čula da voliš da te zadrugari vode na večere - rekla je Pešićeva nakon Mićinog uključenja.

Jelena Pešić
Foto: Printscreen/YouTube

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezane vesti

 • Korisnik: mimi
  04/09/2020 - 14:27
  Odvratna osoba,puna sebe bez osnova...
 • Korisnik: mica
  04/09/2020 - 12:06
  kakva je to fukara
 • Korisnik: sd
  04/09/2020 - 08:54
  Šta je umislila ova žena? Niko joj ne odgovara, a pere Boru! A Makarona? Da li je to onaj Tamare Đurić? Samo da ne prođe kao ona, ako joj nameštaju ulogu voditelja, da "ne igra samo jedno leto"? A Darko joj je dozvolio da ona vodi emisiju, svi je štite na Pinku, a gledaoci baš i nisu naklonjeni njenom gospodstvu i vezama sa oženjenima!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi