Bivša učesnica "Farme" bila je u ponoru kokaina, prostitucije i okultizma, a danas je majka četvoro dece! (FOTO)

Izvukla se!

Farma
Foto: screenshot Youtube

Hrvatska pevačica i bivša učesnica tamošnjeg izdanja rijalitja "Farma", Simona Mijoković (36) nedavno je rodila četvrto dete, devojčicu Zvezdanu.

Ona je dugo skrivala od javnosti da je u drugom stanju, a priznala je i da je Zvezdana došla kao iznenađenje u život nje i njenog supruga, i da se dugo plašila i čuvala jer su njene trudnoće bile veoma rizične. Posle rođenja ćerke Amalije imala je strah da bi nešto moglo da krene po zlu.

- Izbegavala sam čak i "bračno darivanje". Baš sam osećala strah. No rekla sam: "Bože, strah nije od tebe i molim te da tvoja ljubav izgoni taj strah iz moga srca i da me ti vodiš te, ako je tvoja sveta volja da postanem jednoga dana opet majka i da mi ponovno postanemo roditelji, molim te da zaštitiš moju matericu, ozdravi je i obnovi je! Čuvaj me!" To su bile moje strelovite molitve koje sam usmeravala prema Nebu. Duhovnik me uputio u Billingsovu metodu, kojom se prirodno može planirati potomstvo, brojati plodni i neplodni dane i tako se zaštititi od trudnoće jer sam, kako je rekao, imala "pravo" na to da zbog svojih teških trudnoća zaštitim svoje zdravlje - ispričala je Simona.

Strah od poroda bio je prisutan jer joj je u prethodnoj trudnoći, sa ćerkom Amalijom, pukao carski rez.

- Rekli su mi nakon toga da više ne zatrudnim jer će mi život zaista biti ugrožen. Kako s četvrtom trudnoćom, tako i sa četvrtim carskim rezom. Premda sam to dobro čula, u srcu sam bila otvorena za dete jer su deca radost, blagoslov i sreća. Bog te kroz decu ljubi, smeje ti se, raduje se i teši te - govori Simona.

 Više vesti iz sveta poznatih pogledajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Aurora
  06/08/2020 - 15:18
  Da li je moguce da smo toliko zaostao I naprasno religiozan narod?Kakav snob
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi