Bebi Dol
Screenshoot Youtube
Bebi Dol

Printscreen

Bebi Dol, Foto: Printscreen

Bebi Dol i njen tada dugogodišnji dečko Aleksandar Todorović venčali su se u Beogradu krajem septembra 2014. godine. Na svadbenom veselju okupili su 30 prijatelja, a pevačica je za kumu izabrala jednu svoju prijateljicu. Mladoženja američkog porekla i poznata pevačica zabavljali su se pet godina, a 2019. ozvaničili su još toliko u braku.

"Bivša učesnica rijalitija 'Farma' i 'Dvor' pet godina se zabavljala s Aleksom i uspešno su krili vezu od očiju javnosti. Oni su se na ovaj veliki životni korak odlučili samo dva dana pred venčanje, pa su imali problema da pronađu matičara. Kada je jedan čuo njihovu životnu priču, bez razmišljanja je pristao da ih venča. Čim su to ugovorili, Aleks je iste sekunde organizovao da njegovih 15 prijatelja dođe iz Amerike na žurku i oni su prvim letom doputovali u Beograd. Bebi je za kumu uzela dugogodišnju prijateljicu, a svadbeno veselje organizovala je na jednom privatnom posedu na Dorćolu", rekao je tada izvor, pa dodao da se pevačica tog dana tri puta presvukla.

PROČITAJTE JOŠ:

"Bebi se tri puta presvukla i zaista je odabrala predivne svečane haljine, dok joj je za frizuru bio zadužen njen drug Zoran Čumura. Fešta je bila intimna, ali vrlo opuštena i vesela jer Bebi preživljava najsrećnije trenutke u životu", zaključio je izvor.

Inače, mediji su Bebi Dol u toku njene dugogodišnje karijere povezivali s mnogim muškarcima, ali je ona jedino priznala veze s pevačem Masimom Savićem i Goranom Vejvodom. Pevačica je otkrila da je Goran bio njena prva velika ljubav. Samo dva dana nakon raskida s njim spakovala je kofere i otišla u Kairo. Želela je da u zemlji gde je živeo njen pradeda ostane mesec dana, ali se zadržala nekoliko godina.

Bebi Dol

Screenshoot Youtube

Bebi Dol, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon udaje Bebi, odnosno Dragana Šarić, preuzela je muževljevo prezime. Kasnije je i čitavo ime promenila jer joj je, kako je tada pričala, dosadilo. Tako je postala Dana Todorović, napominjući da joj je Dana crkveno ime.

Pre godinu dana, međutim, u javnosti je osvanula iskrena ispovest bivše tašte njenog supruga, koji je pre pevačice bio u braku sa izvesnom Sandrom s kojom je osnovao i porodicu. Prema pisanju Sveta, Aleksandar i Sandra razveli su se 2013, a on je i nju i dva sina što je dobio u tom braku ostavio bez ičega. Bivša tašta istakla je kako Todorović ne plaća alimentaciju od 20.000 dinara te je, navodno, zbog toga Sandra podnela krivičnu prijavu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Gospođa je ušla u 'Zadrugu' i dobija 900 evra nedeljno, a mi živimo od moje penzije na ivici siromaštva. Ni moja ćerka, a ni ja ne radimo, živimo od moje penzije, a deca najviše ispaštaju", počela je svoju ispovest bivša tašta Aleksa Todorovića, pa dodala: "Muž te uvažene gospođe i otac mojih unuka dužan je 18.000 evra na ime alimentacije i presudom mu je određena zatvorska kazna od godinu dana ili uslovna od četiri godine. Sinove viđa retko, a za dve godine ukupno im je dao pet do deset hiljada dinara. On drži privatne časove engleskog jezika i tako zarađuje za život, iako Bebi Dol izjavljuje da je on književnik, a čovek nema nijednu knjigu. Moja ćerka i Aleks razveli su se 2013. godine i on laže da je Bebi upoznao nakon toga, upoznao ju je dok je bio u braku sa mojom Sandrom. Ja 'Zadrugu' ne pratim, ali ta je dočekana kao da je došla iz Holivuda sa sve Oskarom, a reč je o osobi koja ne zaslužuje tako nešto."

Bebi Dol

screenshot Youtube

Bebi Dol, Foto: screenshot Youtube

Todorovićeva bivša tašta rekla je tada da će morati da aktiviraju presudu koja je doneta ranije, pošto Aleks i dalje ne daje novac sinovima.

"Alimentacija je minimalna, deset hiljada dinara po detetu. Oni su školska deca, jedan ima trinaest, a drugi šesnaest godina, svašta im treba. Ranije sam branila unucima da odlaze kod oca u stan jer znam s kim se on i Bebi druže, ali deca su porasla i ne mogu više ništa da im zabranim. Rekla sam im da slobodno idu i traže od tate ono što im je dužan. Moja ćerka, nažalost, ne radi nigde, a njega ne zanima od čega žive njegova decu, da li su gladna. Ne zanima ga ni da li su bolesni, ni da li idu u školu, ma ništa.

Zamolila sam advokata da urgira na sudu da se aktivira presuda od pre dve godine", pričala je gospođa, koja pevačicu smatra velikim prevarantom: "Bebi je jedna veoma drska i bezobrazna osoba, koja se lažno predstavlja prevelikom ljubaznošću. Na televiziji za moje unuke priča kako su divna deca, a faktički ih ne poznaje, priča o njegovoj divnoj porodici, koju takođe ne poznaje pošto su mu roditelji umrli. Priča kako je iz zahvalnosti prema toj divnoj porodici uzela ime Danica Todorović, ali ja u to ništa ne verujem, to su samo priče za novine. Deci je za sve vreme kupila dve knjige i to davno i sasvim je moguće da ona utiče na Aleksov odnos prema njima. On nije bio takav otac pre nego što je upoznao Bebi Dol, bio je bolji, otkako je sa njom mnogo se promenio. Očekujemo da će se muž, kad gospođa maćeha izađe iz rijalitija i uzme tih 3.600 evra, udostojiti da svojoj deci da džeparac da kupe garderobu za proleće ako ništa drugo."

Bebi Dol

E-stock/Ivan Dobričić

Bebi Dol, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

Komentari (2)

bebi

26.09.2019 17:47

pa gospodjo nek se zaposli majka te dece i neka ih izdrzava,a ne maceha da misli o tudjoj deci....uredu je neki poklon

Tasha

26.09.2019 17:51

Gospođo Tašta, Vi ste jedna obična alapača...