Biljana Dragojević
Printscreen YouTube
Biljana Dragojević

Printscreen YouTube

Foto: Printscreen YouTube

Kao što je široj javnosti već poznato, Biljana Dragojević, majka zadrugara Dejana i svekrva Dalile Dragojević nije u kontaktu sa njima, sada je rešila da otkrije šta je pozadina njihovog lošeg odnosa i kako se zbog toga oseća.

PROČITAJTE JOŠ:

Koliko vas boli ta situacija što nemate kontat sa sinom?

"Naravno da boli, pogotovo kada dođu praznici i kada se okupljamo, uvek on fali jer je uvek bio tu. Kada je imao devojku pre Dalile isto je ta devojka bila prisutna sa nama i sve je nekako bilo lepo. Ne mogu da optužim Dalilu da je kriva za naš odnos jer je i ona više puta rekla da je govorila Dejanu da me pozove. Nekako sve se promenilo kada su se žene umešale, njih dvojica su počeli vezu sa dve ljute protivnice i moralo je da ode u smeru svađe. Preko bivšeg supruga sam sve znala kako je Dejanu u životu. Njegova izjava da ga nisam zvala dve godine da ga pitam da li ima za hleb, me je najviše pogodila. Ja udomim mačku, a kamoli da bih dete izbacila iz kuće. To mi je krivo i to me najviše pogađa."

Dalila Dragojević

E-Stock / Momir Čubrilović

Foto: E-Stock / Momir Čubrilović

Šta mislite da li može da dođe do pomirenja između Vas i Dejana i Dalile?

"Ja bih to volela. Može da dođe do toga i mislim da će mu pre ili kasnije "klinkuti" da dođe. Mi se nismo svađali, nego su oni samo zaćutali. Spremna sam da dođu oni kod mene. Ne bih načinila prvi korak, pre svega jer sam ja njegova majka i on je živeo do svoje 21. godine sa mnom. Ja sam neko ko razume i ko je spreman da popriča. Oni kad su počeli da prave kuću u Bosni, mi smo komunicirali, tako da to nije razlog. Ja ne znam šta je razlog da oni odu, ne osećam se krivom jer ne znam šta sam ja to njima uradila. Mislim da nije dovoljno zreo da bi rasuđivao o nekim stvarima."

Dalila i Dejan Dragojević

printscreen

Foto: printscreen

Da li očekujete da će Vas Dejan kontaktirati nakon Zadruge?

"S obzirom da je malo tvrdoglav, možda hoće. Ja sam ga zvala pre Zadruge, ali pošto se nije javio, poslala sam mu poruku kako bi im poželela sreću i da se drže zajedno do kraja rijalitija. Nije mi odgovorio na poruku. Bilo mi je bitno samo da je on pročitao tu poruku. Isto to što kažu da su me zvali na rođendan, to nije bio poziv za rođendan. Ja sam htela da pošaljem poklon po bivšem suprugu, ali Dejan nije želeo poklon od mene. Onda je Dalila rekla "Biljana može da dođe kod nas kad hoće, vrata su joj otvorena. Neće je ovde niko ubiti ni zaklati". Za mene to nije poziv za rođendan, pogotovo u ovoj situaciji kakva je. Mogla je da me pozove, pošalje poruku ili da kaže bivšem suprugu direktno "reci joj da dođe na rođendan".

Kako Vaša ćerka komentariše porodične odnose?

"Da može da vrati vreme, nikada ih ne bi podržala da uđu u rijaliti jer smatra da se porodica srušila zbog rijalitija."

Dejan Dragojević

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO

OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA Ana Kokić o nezi lica, botoksu, ali i rijaliti programima u Srbiji!