Maja Luna
YouTube/printscreen
Maja Luna

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Glavna tema u rijalitiju "Zadruga 3", ali i među gledaocima ovog TV formata je romansa starlete Maje Marinković i oženjenog takmičara Marka Janjuševića. Drama se pojačala sumnjom stanovnice velelepnog zdanja u Šimanovcima da nosi Janjuševo dete, te da je u grehu začela.

Danas, Marinkovićeva je u sličnoj situaciji kao njena rijaliti-cimerka Luna Đogani, koja je bila u vezi sa oženjenom pevačom Slobodanom Radanovićem. Maja je svojevremeno u više navrata osuđivala Đoganijevu zbog veze sa zauzetim muškarcem. 

Janjuš, Maja

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Foto: Youtube/printscreen

Nakon završtka druge sezone "Zadruge" Marinkovićeva je gostujući u emisiji na pitanje gledalaca da li ju je sramota kako se obukla na proslavi povodom superfinala popularnog rijaltija odgovorila:

Maja Marinković

E-stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

- Naravno da me nije sramota što sam zgodna devojka koja ima šta da pokaže, nisam došla naga. Bila sam do grla zakopčana, to je modna kreacija. Nemam muža, nemam decu. Trebalo bi da me bude sramota da sam ukrala nekome muža, dečka, ne ovo... - odgovorila je Maja, aludirajući na Lunu Đogani i njenu romansu sa Slobom.

Život očito ima načine da nas opomene kako su neke situacije izvan naše kontrole i da nikome ne treba suditi, jer se najčešće nađemo u istim ili gorim ili sličnim situacijama.

Luna i Sloba

Youtube printscreen

 Foto: Youtube printscreen