Bane Čolak
Youtube/printscreen
Bane Čolak

Youtube/printscreen

Bane Čolak, Foto: Youtube/printscreen

Zatim je Bane seo i počeo da sumira svoje učešće u trećem serijalu "Zadruge". Čolak je istakao da nije očekivao da će večeras napustiti imanje, a onda je pričao o Mimi Živković s kojom je ove nedelje bio potrčko.

- Iskreno, nisam očekivao ovo. Najiskrenije, nisam stvarno očekivao da ću napustiti Zadrugu, ali eto, narod je tako odlučio. Svađali smo se Mima i ja, pomirili smo se, ja nju stvarno gotivim, nikada nije imala zlu nameru, ali iskreno nisam očekivao. Kada sam čuo procente, nije mi bilo logično da imam 90 posto, ali isto mi nije bilo logično da imam 10 dupliranih posto - rekao je Bane.

Bane Čolak

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Mima je branila tu neku drugu stranu, jer veruje i dalje u to nešto drugo, iako je ona u našim razgovorima videla nešto drugo. Danas je Ivana na pet metara od mene namerno sedela. Mima se sama uverila da ja nisam lagao i rekla da je ona takva, da ima prenaglašenu emociju prema ljudima koje gotivi. Mima nije loš čovek, zaslužila je da joj oprostim - dodao je Čolak.

Bane je zatim pričao o pismu koje je, prema njegovim rečima u "Zadrugu" unela Ivana Krunić. Iako je rekao zadrugarima da je navodno pismo zapalio, Čolak je u studiju promenio ploču i tvrdio kako se to nije desilo.

- Kada se Ivana vratila ona je rekla da moja majka ne želi da ima kontakt s njom, to je i meni trebao da bude znak, jer ja znam kakva mi je majka. Čim se nije javila, ja sam znao da postoji nešto. Prevladale su mi emocije više, nego razum. Srljao sam povučen tom emocijom. Ona je meni krišom davala hranu na krevetu. Za ono pismo ću da objasnim kada bude bilo vreme. Ne želim o tome da pričam, želim prvo da se posavetujem s majkom i sa svim ljudima koji su umešani u to. Meni je bilo najlakše da kažem da sam to sanjao, da sam spalio, da ono ne postoji... Meni je to, nekako, bilo najlakše da stavim tačku na tu priču. Pismo nije kod mene - rekao je Bane i dodao:

- Povredilo me je kada je rekla da ću diskvalifikovati Mensura. Mnogo me je to povredilo što je podržala Mensura. To me je toliko povredilo, da preko toga ne mogu da joj pređem. I ono što je bilo emocija... Zgadila mi se. Ja joj želim sve najbolje! - istakao je Bane.

Pročitajte još:

 

 

 

Komentari (3)

andra

22.06.2020 10:07

A on se nama zgadio.

Vladimir

22.06.2020 13:51

Lažov i dalje laže.

joca

22.06.2020 17:02

unistili su mu pijanci apartmane na zlatiboru I'ma da ulozi dosta.