Zadruga 3, zadrugari
Screenshot Youtube
Zadruga 3, zadrugari

Screenshot Youtube

Zadruga 3, zadrugari , Foto: Screenshot Youtube

Lepi Mića tokom igre istine istakao je kako su Bora i Bane odlični prijatelji, zbog čega je od Santane želeo da čuje sve detalje Čolakovog odnosa sa Draganom Stojančević, Natašom Radan i Ivanom Radić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Bane ne laže ništa po prvi put, ja sam bio u šoku! Stvarno... Rekao je malopre za Ivanu: "Gledaj je kako ružno izgleda", meni je lepa! Za Natašu je rekao: "Ne mogu da izađem sa tobom, treba da mi dođe ova mala". Onda mu je ona rekla: "Pisale su mi poznate ličnosti šta ja radim sa Banetom Čolakom". Mogu da kažem i gde se stan nalazi, na Zvezdari. Što se tiče Dragane, rekao mi je da mu Dragana prija, da su se ljubili pod jorganom, da ona laže i da mu to smeta - govorio je Bora.

Zadruga 3, zadrugari

Screenshot Youtube

Zadruga 3, zadrugari , Foto: Screenshot Youtube

 Kada je Bane spomenuo pevača i rekao kako je on branio Nataši da komunicira sa njim, u kući je izbila velika svađa. Odmah su se pobunili Rade Lazić i Nataša Radan, a u Belu kuću je uleteo i obezbeđenje. Banetove reči potvrdio je i novinar Marko Đedović.

- Što se tiče Nataše verovatno joj je rekao da se ne druži sa mnom, jer je sa njim trebala da ide na more. Nije trebala da dođe kod mene, nego da se vidimo. Ako je to laž, ja ću za to odgovarati! Ova devojka je to prva započela, isto kao i za Šaka! Ona je to govorila ljudima. Meni je Đedović rekao da je to istina i da se to napolju zna! - pričao je Bane Čolak.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Nisam nikada to rekla! - govorila je Nataša.

- Čovek je neko ko ima napolju ženu i dete. Imaš li dokaze za to? Kako te nije sramota da to iznosi tako javno, čoveku praviš problem! Šta se ti petljaš u to? To je moj veliki prijatelj, p*čko jedna smrdljiva! Čovek ima ženu i malo dete - umešao se Rade Lazić.

Zadruga 3, zadrugari

Screenshot Youtube

Zadruga 3, zadrugari , Foto: Screenshot Youtube

- Rekle su mi to kolege napolju. To sam čuo od kolega, ali i pored toga. Ja nisam njega hteo da spominjem. Evo, neka bude da sam čuo od kolega. Ona meni lično to nije rekla - govorio je Marko Đedović.

U narednim video-prilozima pogledajte kako je to izgledalo.

 

Pogledajte BONUS video:

Tamara Đurić se pojavila u nikad izazovnijoj kombinaciji! Bela boja sve otkrila!

 

 

Komentari (1)

Aleksandar

15.09.2019 09:07

Do sada se pokazalo da Bane Čolak mnogo laže.