Vesna Riva Luna Đogani Marko Miljković
Alo.rs
Vesna Riva Luna Đogani Marko Miljković

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Izašli smo iz veoma izazovnog perioda, kada smo se suočili sa problemima izazvanim pandemijom koronavirusa. Ovaj period pamtićemo kao fazu mirovanja, ali i kao vreme kada smo mnoge obaveze i planove morali da ostavimo po strani kako bismo sačuvali zdravlje.

- Što se tiče Lune Đogani, u ovoj godini koja je godina karme, njoj se dosta toga vezuje za posao. Ona treba i baviće se javnim poslom. Njoj stoji scene, da li je to rijaliti, pevanje, neka snimanja, nebitno, javni posao. Kod nje su ključni jul i avgust. Čime će se baviti, to će se konačno prelomiti u avgustu. Ona ima sa ocem nešto da reši. To što oni kažu da su sve prodali, nije to isitna, imaju oni tu još nešto šta treba da reše. Mislim da će se ona preseliti, da će promeniti krov nad glavom - kaže Vesna. 

Vesna Rivas

Foto: Alo

 Foto: Alo

- Kada je reč o Marku, od toga nema hleba, čim prođe rijalti, tu je kraj. Marko nju ne voli, a nisam sigurna ni da ona njega voli. Ona se zaljubila u ljubav i to da je on tu negde. Oni jesu bili sudbina da se susretnu i odrade to što je trebalo. Nije to ljubav, a ni zanos. Ona je celo leto provela sa Gastozom, to i ja znam. Luna nije samo jednom bila sa Gastozom, ona je stalno sa Gastozom, kada god je teško. Ima to u rodnom kodu da se vraća starim ljubavima - otkrila je.

- Marko razmišlja samo o  karijeri, on će imati dva braka, dve veze, ali to je sve vezano za inostranstvo. Njemu je sve još uvek blokirano zbog majke jer sa njom mora da reši ovde sve u roditeljskoj kući, da bi se kod njega sve odblokiralo - kaže Vesna.

- Luna će još imati probleme. Ona kao da je navikla, kao da joj je dosadno kada nema frku. Evo karte govore sve, muškarac stalno urla i samo je pitanje kada će da nasrne na nju. Ona voli svoj bol, kada je tužna i kada je neko maltretira. Planiraće oni neki odmor zajedno, ali neće otići. On će pobeći kao da nije ni postojao. Jako samrtan će izaći iz svega. Ne vidim ga kao pobednika. Do polovine juna će biti dobro za njih, a sa rijalitijem bi trebala da završi u septembru - zaključila je.

 - Luna će dosta biti okrenuta ocu i ima tu logike. Oni zajedno moraju da isprave neke stvari iz prošlosti, nešto vezano za papire, neka legalizacija. To je ono što moraju da okončaju, mora da stavi tačku na Marka, na Gastoza, sve to mora okončati u budućnosti - kaže Vesna i dodaje da Luni stoji povratak starim ljubavima, ali da će se to uskoro okončati.

- Iz ove priče ona će izaći jako tužna, bolesna, da kažemo razočarana. Tek u julu će polako početi da joj se otvaraju oči, e tek u avgustu dolazi neko i ode ona sa njim. Mama će to da aminuje i njoj stoji novac preko majke, papiri, pregovori, tezge i tako dalje. Njoj tek predstoji posao i dobre parice - zaključila je Vesna na kraju pregleda za Lunu Đogani. 

 Kada je reč o Marku Miljkoviću on će prema astro tumačenju Vesne Rivas nastaviti život bez Lune. 

- Marka što ste gledali u rijalitiju, gledali ste. On će sa predpostavljenima da dođe u sukob i da stavi tačku na sve, ali videćemo - rekla je Vesna na kraju pregleda za Marka Miljkovića.

 

Komentari (3)

Mica

15.06.2020 14:33

Jaka si ti baba Vanga ???. Cim ti provodis vreme u Parovima onda se vidi kakva si astro- prorocnica. Ti ni sebi ne vidis a ne drugima.

Sapcanin

15.06.2020 14:36

jos samo dati poverujem i svece biti ok

pule

15.06.2020 20:09

dje si bre gataro kad se vidimo.