Ana i David
Screenshoot Youtube
Ana i David

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

David Dragojević

Screenshoot Youtube

Naime, Anin bivši dečko iz navodno kriminalnog miljea rešio je da joj se osveti, i to preko Davida, za koga kaže da mu život visi o koncu.

 

"U pitanju je čovek sa Zvezdare, Ana i on su započeli romansu pred njen odlazak u rijaliti i tada mu je obećala da će mu biti verna, ali to nije ispunila. Njoj ni na kraj pameti nije bilo da će naći dečka u rijalitiju, a pogotovo ne Davida, koji je tada bio sa Aleksandrom Subotić, međutim sve se promenilo i zaljubila se u Davida. Nije ni mislila na dečka kog je ostavila i zaklela mu se na vernost. On je sada spreman da se osveti, ne njoj lično već preko Davida", kaže izvor za "Svet".

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2

Screenshot

 Foto: Screenshot

On dodaje da situacija nije uopšte naivna.

"Ana nije ni svesna kome se zamerila. On je ozbliljna faca u gradu, baš smo se sreli i tada mi je rekao: "Davidu je bolje da se iseli iz zemlje, Anu neću dirati jer je žensko, ali on će saznati ko sam ja. Neće se završiti na ovome." Baš sam osetio bes u njegovom glasu, on je spreman na sve, kada nešto umisli, to je kraj. Ana je pametna, siguran sam da će odmah skloniti Davida van Beograda", završava izvor.

PROČITAJTE JOŠ: