Ani i Davidu se sprema OSVETA kada izađu: Bivši dečko Koraćeve spreman na sve! Žestoko PRETI Dragojeviću!

Svet/R.J. | vip 2019-07-05 15:47:56 2019-07-05 15:47:56

Posle rijalitija kreće haos...

Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Anin bivši dečko iz navodno kriminalnog miljea rešio je da joj se osveti, i to preko Davida, za koga kaže da mu život visi o koncu.

 

"U pitanju je čovek sa Zvezdare, Ana i on su započeli romansu pred njen odlazak u rijaliti i tada mu je obećala da će mu biti verna, ali to nije ispunila. Njoj ni na kraj pameti nije bilo da će naći dečka u rijalitiju, a pogotovo ne Davida, koji je tada bio sa Aleksandrom Subotić, međutim sve se promenilo i zaljubila se u Davida. Nije ni mislila na dečka kog je ostavila i zaklela mu se na vernost. On je sada spreman da se osveti, ne njoj lično već preko Davida", kaže izvor za "Svet".

On dodaje da situacija nije uopšte naivna.

"Ana nije ni svesna kome se zamerila. On je ozbliljna faca u gradu, baš smo se sreli i tada mi je rekao: "Davidu je bolje da se iseli iz zemlje, Anu neću dirati jer je žensko, ali on će saznati ko sam ja. Neće se završiti na ovome." Baš sam osetio bes u njegovom glasu, on je spreman na sve, kada nešto umisli, to je kraj. Ana je pametna, siguran sam da će odmah skloniti Davida van Beograda", završava izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više