PRVO OGLAŠAVANJE ATIJASA Andrej otkrio istinu o odnosu sa Anabelom: "Pristao sam da je čekam"

Nakon razvoda ostaju zajedno?!

 

Anabela i Andrej Atijas
Anabela i Andrej Atijas, Foto: printscreen

I dok svakodnevno bije stare, ali i nove bitke sa Gagijem Đoganijem, o kojem posle svega što joj je tokom života priredio nema lepo mišljenje, pevačica Anabela Atijas svog bivšeg muža Andreja, od kojeg se pre nekoliko meseci razvela, i dalje diže u nebesa.

Učesnica treće sezone "Zadruge" u više navrata javno je priznala da Andreja Atijasa još uvek voli, da će on za nju uvek biti najbolji čovek kojeg je ikada upoznala, kao i da će mu doveka biti zahvalna za pregršt stvari koje je učinio kako za nju i njihovu ćerkicu Blankicu, tako i za Lunu i Ninu, njene ćerke iz prvog braka sa Gagijem.

Andrej Atijas
Andrej Atijas, Foto: printscreen

Na osnovu Anabelinih izlaganja mnogi su zaključili da se emocije prema Andreju još uvek nisu ugasile, a nagađanja su išla toliko daleko da su mnogi došli do zaključka da je posle razvoda usledilo ponovno pomirenje... I nisu bili daleko! Mi smo pozvali Andreja kako bismo stavili tačku na glasine i saznali u kakvom su oni zaista odnosu posle svega.

Andrej Atijas
Andrej Atijas, Foto: printscreen

Ona je meni rekla:"Idem da se borim za nas, ovo je naša bitka. Ja više nikad neću da budem ona Anabela ako ostanem nedorečena”. I rekla je:”Ja se vraćam kao ona tvoja stara Anabela, od pre tri godine”. Videćemo kakva će se vratiti (smeh). Nas je to, stvarno, tri godine rešetalo, mi smo i zaboravili da smo zajedno… Obećala mi je da će biti ona stara, zato sam i pristao da je čekam četiri meseca - iskren je bio Andrej u razgovoru za Pink.rs.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi