Anabela i Andrej Atijas
Vladimir Marković/Alo!
Anabela i Andrej Atijas

Dejan Briza/Alo!

Anabela i Andrej Atijas, Foto: Dejan Briza/Alo!

Posle razvoda koji ovih dana privlači pažnju javnosti, bivši suprug Anabele Atijas, Andrej, uskoro će zakoračiti u najpoznatije imanje u Srbiji. On će se pridružiti ekipi “Zadruge 3” i tako se boriti za nagradu od 50.000 evra.

PROČITAJTE I:

 

- Andrej je vrlo intrigantna ličnosti i zanimljiva zbog svoje biografije. On već iza sebe ima burnu prošlost sa bivšom partnerkom Jasminom Skender, o kojoj je brujala javnost, a sada još i razvod od Anabele. Očigledno bi njegova životna priča bila interesantna za rijaliti, a “Zadruga” bi bila pravo rešenje da pokaže svoje pravo lice i otkrije istinu kada je reč o Jasmini, ali i o Anabeli - počinje priču izvor.

Anabela i Andrej su se pre mesec dana zvanično razveli i stavili tačku na sedmogodišnji brak, a svako je krenuo svojim putem. Andrej se iselio iz stana gde je živeo s Anabelom i otišao za Sarajevo, a nedavno je otpočeo i romansu sa sarajevskom starletom Minom Mateljan.

Mina i Andrej

Screenshoot Instagram

Mina i Andrej, Foto: Screenshoot Instagram

- Uz celu priču dobro se nadovezuje i aktuelna veza s Minom, koja je vrlo interesantna bosanskim medijima zbog svoje burne prošlosti. Ona je nedavno bila u centru pažnje jer joj je bio zapaljen automobil, a za to delo osumnjičeni su Naida Katić i njen bivši dečko Muris Hodžić. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju, između ostalog, i na to što je iz dobrostojeće porodice - kaže izvor.

Ono što bi posebno privuklo pažnju javnosti jeste i susret bivših muževa Anabele Atijas, Gagija i Andreja, u rijalitiju.

PREPORUČUJEMO I:

 

- Gagi i Andrej su godinama bili u lošim odnosima. Nisu pričali, svađali su se, a onda su se pomirli i imali solidan odnos. Međutim, Gagi je ušao u rijaliti kada su se Andrej i Anabela razveli, pa nije upućen u njihov sadašnji odnos. Verovatno bi se iznenadio, ali i imao šta da kaže iz njihove prošlosti. To bi bilo zanimljivo za gledanje. Gagi i Andrej su sličnog temperamtna, brzo znaju da planu - kaže naš izvor, i dodaje da je Andrej trenutno u pregovorima.

Anabela: Niko me nije osvajao kao Andrej

Anabela se nedavno razvela od Andreja Atijasa, a sada je smogla snagu da stane pred kamere i podeli sa javnošću svoju bolnu ispovest.

- Ovo je prvi put ovako lajv da govorim. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati, iako ćemo i jedno i drugo da krenemo dalje, a on je već krenuo... Ja moram da priznam da sam danima bila kao da mi je neko umro. Nijedan me muškarac nije osvajao tako kao on - rekla je Anabela za “Magazinu in” sa suzama u očima.

Anabela Atijas

Dejan Briza/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Dejan Briza/Alo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Ivana Gavrilovića nazvali šu*kom, a njegov komentar je urnebesan!

 

 

Komentari (5)

ceca

28.09.2019 10:07

Samo jos i on......

Maki

28.09.2019 11:48

Kakav je to sarajevski biznismen kada već 2 godine živi u Beogradu? Kakav je to biznis bez vlasnika?

Radojica

28.09.2019 17:43

Sve je namesteno , on ulazi , kasnije ulazi i Anabela ..Dogovor sMitrovicem , a i razvod je izmisljen u svrhu obmane ,,Treba njima novaca , kada im je kcerka izmuzla naciju , sto ne bi i oni !

jelena

28.09.2019 20:53

@Radojica - Ne razumem toliku popustljivost prema Đoganijima. Namestili Luni drugo mesto, pa prvo mesto, a sada će namestiti prvo mesto Anabeli i Gagiju. Ovo se graniči sa ludilom.

jelena

28.09.2019 20:53

@Radojica - Ne razumem toliku popustljivost prema Đoganijima. Namestili Luni drugo mesto, pa prvo mesto, a sada će namestiti prvo mesto Anabeli i Gagiju. Ovo se graniči sa ludilom.