Anabela
YouTube/Printscreen
Anabela

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Ulaskom na velelepno imanje u Šimanovcima, Anabela Atijas izazvala je opštu pometnju među zadrugarima, a naročito je pomutila razum ćerki Luni Đogani, bivšem mužu Gagiju Đoganiju i potencijalnom zetu Marku Miljkoviću.

Prilikom ulaska Anabela se pozdravila sa svim Zadrugarima, a onda je na red došla injena ćerka Luna. Anabela joj je pružila ruku, a Luna je uitala:

- Je l' moguće da ovo radiš?

Anabela

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Evo kako je izgledao njihov prvi susret po Anabelinom ulasku:

Anabela nije skrivala netrpeljivost prema Miljkoviću, pa je odbila i da se pozdravi.

Anabela

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ne znam da li si namerno izbegla da prođeš pored mene i da se pozdraviš, ja hoću da ti pružim ruku, ako hoćeš - pitao je Marko.

Marko Miljković, Anabela

Printscreen

Foto: Printscreen

- Nema potrebe, opusti se, uživaj! Pričaćemo 20. marta - odgovorila je Anabela.

 Anabela je svog bivšeg muža Gagija ignorisala u potpunosti.

Nešto kasnije, kada je svima uspela da se javi objasnila je da je kod kuće jako teško podnosila dešavanja u Zadruzi. Ona je sela sa zadrugarima u spavaćoj sobi, te je pričala o svom bivšem suprugu Andreju Atijasu, a onda je otkrila sa kakvim zdravstvenim problemima se suočila:

Anabela

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Imam autoimunu bolest štitne žlezde, ona samu sebe napada. Ne mogu da gutam, kao da se gušim, sve od stresa. Prvo sam mislila da sam preumorna, imam jezu, groznicu, depresija teška, išla sam kod psihijatra, ja kažem: "Ja ne mogu, ja ću da se ubijem". Ne mogu da ti opišem koji je to osećaj, ludilo. On meni kaže da mi štitna nije u redu. Smanjen mi je libido, ciklus dva puta mesečno, kostobolja, kao da boluješ od najgore bolesti - rekla je Anabela. 

Pred zoru je u Belu kuću stiglo još jedno pismo Veliko šefa, kojim je on obavestio sve zadrugare da je od noćas Anabela Atijas regularni učesnik "Zadruge 3".

Zadruga, pismo

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Iako je Luna Đogani ovonedeljni vođa, ona nije želela da izađe iz Hotela, pa je pismo umesto nje pročitao Marko Miljković.

Dragi zadrugari, ovim želimo da zvanično poželimo dobrodošlicu Anabeli i da sve vas obavestimo da je ona regularni takmičar, pozdrav Veliki šef - pisalo je u pismu, a zadrugari su Anabelu nagradili aplauzom.