Anabela, Luna, Gagi
YouTube/printscreen
Anabela, Luna, Gagi

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Sinoć je u "Zadruzi" na rasporedu bila emisija "Pitanja novinara", a kao što to uvek i bude, zadrugari ovom prilikom otkriju neke stvari za koje nismo znali. Čini se da su Luna i Anabela donekle sredile odnos, ali njihov odnos daleko je od onoga što smo imali priliku ranije da vidimo.

Anabela veoma pati zbog toga i trudi se da održava kontakt sa Lunom. 

- Šta planiraš da uradiš nakon izlaska iz "Zadruge" kako bi popravila odnos sa Lunom - glasilo je pitanje. 

Anabela Atijas

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Mi smo pokušale da ostvarimo normalan kontakt, ali teško. Naš odnos dolazi pod pritisak, ona ne može da shvati moja osećanja, ja je razumem, ona je u društvu ljudi koji su je podržali u tome na početku, misli da sam ja došla da je uništim. Sve bih dala da niko ne mrzi moju Lunu, ja sam radila na tome 24 godine, da joj se svi dive. Mi nikada nećemo moći da ostvarimo normalan odnos ovde u "Zadruzi", uvek se vratimo na to što mene boli, a ona to ne može da razume. Ona to razume samo kad smo same. Tako je sinoć bilo, sinoć mi je rekla da je ponosna na mene... Meni ona nedostaje, pogotovo na ovom mestu. Nedostaje mi ćerka koju volim, ona prolazi pored mene kao pored stuba. Teško mi je. Odguruje me, udaljavamo se. Ja imam 45 godina, moja majka ima prava na osećanja. Mama, hvala ti što imaš osećanja. Luna će uvek imati otvorena vrata kod mene, ali neću da budem otpadak - govorila je Anabela i grcala u suzama.

 

 

Komentari (1)

samira

07.06.2020 15:35

Ova misli da je narod lud ja u zivotu nisam vidjela niti srela odvratnije stvorenje, anabela pod hitno u lazu.,iako sumnjam da postoji lijek.