Anabela se gušila u suzama posle žestoke svađe sa Lunom, Atijasova priznala šta je najviše boli! (VIDEO)

Alo.rs/M.P. | vip 2020-06-06 19:33:26 2020-06-06 19:33:26

Ponovo sukob zbog Marka Miljkovića!

Printscreen / Youtube

- Ona ne razume. Seti se i da je u prvoj sezoni radila sve kako je htela. Da li je dobila jednu lekciju? - rekao je Mirko.

- Ne može ona meni da kaže: "Majko, kako me ne braniš?". Krv sam prop*šala za ovu devojku i sada ona mene dovodi u ovu situaciju. Zbog Marka Miljkovića je naš odnos narušen, a ko je meni Đedović? Čovek kog možda sutra neću ni videti. Šta joj je Jelena kriva što se družila sa tada slobodnim Markom Miljkovićem? I tada sam stala uz Lunu. Jesi dobila pitanje i jesi priznala šta si radila u kabini, da si zadovoljala dečka... Jesi bila kod Gastoza... On (Đedović) priča činjenice. I šta ja njemu da kažem za Gastoza i kabinu? - rekla je Anabela.

- Samo da izađem odavde, ne mogu da je gledam, ne mogu da podnesem da prođe pored mene i da mi ništa ne uradi... Ti znaš Mirko koliko je volim, kako da se pomirim s činjenicom da ona mene ne želi da zagrli? Samo želim da izađem i da ne gledam. Previše mi je bolno da me ona gleda ko stub. Ja ne mogu da se pomirim s tim - rekla je Anabela u nastavku.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više