DOKAZ DA NIJE LAGALA! Anabela optužila Gagija za nasilje, a sada isplivao snimak sa žurke sinoć! Jasno se čuje!

Slažu se kocke!

Anabela Atijas, Gagi Đogani
Foto: Printscreen

Anabela Atijas je nakon ulaska u Zadrugu rekla da je njena misija da dokaže da ona nije onakva kakvom Gagi Đogani, njen bivši muž pokušava da je predstavi.

Ona je tom prilikom rekla da je u rijaliti ušla samo radi sebe i da bi pokazala koje, ali su ubrzo počele se šire informacije koje niko nije očekivao. Naime, podsećamo da je Anabela optužila Gagija da ju je on tukao i terao da peva sa mrtvom decom u stomaku. Takođe je rekla da je zbog njegovih batina morala na magnetnu rezonancu, kao i da je vrlo često nosila filmsku šminku, da prekrije tragove nasilja.

Anabela Atijas
Foto: Printscreen/YouTube

Anabela je otkrila i da je nakon razvod pomagala Gagiju koji je vrlo često zapadao u nevolje i bio u ogromnim finansijskim problemima.

Mišljenja su podleljena, neki zadrugari su stali na Anabelinu stranu, a neki su protiv nje. Ipak sinoć je na videlo izašla još jedna veoma bitna informacija koja bi mogla da reši ovu misteriju, ko zapravo ovde govori istinu.

Gagi Đogani
Foto: Screenshot

Milica Kemez je sinoć rekla Marku Đedoviću, kako joj je Ermina Pašović, za koju znamo da je bila sa Gagijem u vezi, rekla da je pomagala Gagiju vrlo često i finansijski i da u njemu nikada nije imala nikakav oslonac.

- Meni je Ermina pričala kako mu je plaćala račune, kako nije imao - otkrila je Kemezova.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi