Luna Đogani, Anabela Atijas
Dejan Briza/Alo/Printscreen
Anabela Atijas, Luna Đogani

Printscreen

Anabela Atijas, Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna Đogani je nakon izlaska iz Zadruge ozbiljno krenula ka izgradnji svoje karijere. Naime, ona je već snimila pesme, a danas je u toku snimanje spota za njenu pesmu "Deveti krug pakla".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ono što su mnogi primetili je da sa pored Gagija, Adama i Marka sa njom nije njena majka Anabela za koju znamo da je uvek bila njena podrška. Postojale su i mnoge spekulacije oko toga da Luna i Anabela nisu u dobrim odnosima, zbog njene veze sa Markom Miljkovićem.

Ipak, Luna je danas razbila ova nagađanja svojom novom objavom.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

- Ona danas nije fizički pored mene, na zasluženom je odmoru posle dve godine pakla koji sam joj priredila ali ova žena i ja smo toliko povezane, srodne duše. Iako je daleko, daleko, osećam kao da je pored mene u ovim najlepšim danima koji me čekaju. Majko, volim te i hvala ti za sve - napisala je Luna, a nema sumnje da je njena poruka raznežila Anabelu.

Luna, Anabela

Screenshot Instagram

Luna, Anabela, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video: 

INSTA PROVOKATOR Olji Bajrami rekli da se sva izveštačila, a onda su je uporedili sa Sekom Aleksić

 

 

Komentari (2)

Kum

27.07.2019 17:53

Anabegla pobegla.

??????

27.07.2019 17:59

Mama je otisla na godisnji odmor. Mozda, da joj ne bi za 4 dana objasnjavala .... Ako je stan kupljen onda postoji kupoprodajni ugovor i izvod iz katastra o vlasnistvu. Ako je stan iznajmljen , onda postoji ugovor o zakupu na koji period i po kojoj ceni.