Luna Anabela
YouTube/Printscreen
Luna Anabela

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

- Sonja iz Beograda ovde. Veliki pozdrav za Đedovića električara. Mislim da je upravo primio poziv od Marka. Ivana je prelepa, njena sreća je tek čeka. Đedoviću ću reći da poganije osobe ne postoji, uvukao si se znaš gde Anabeli. Loša si kopija Kulić što si doneo te rekvizite. Gadosti o Gagiju koje si izgovorio, za svaku je osudu. Govorio si da je Luna monstrum. Ako majka nije monstrum, nije ni dete. Anabela je nasilnik - oštro je gledateljka komentarisala.

Anabela

Printscreen

Foto: Printscreen

- Drago mi je da me takvi kao vi vređaju i ne vole. Samo nastavite. Drago mi je da nisam isti kao te osobe koje podržavate - bio je kratak Đedović.

- Anabela je imala pogrešan nastup, na sve je nasrnula, na Marka, Gagija, čak i Mlađu. Prodala je svoju ćerku, izdala je! Slobi da se izvini, priklonila se neprijateljima svoje ćerke - dodala je gledateljka o greškama Anabele.

- Ko su ti neprijatelji? Luna ne može ni pevaljka biti, ne pevačica, pevaljka! - pitao je Đedović.

Komentari (1)

Bulat

28.07.2020 12:11

Ovaj Djedovic je opasan psihopata.Ovakvih,na srecu,nema bas mnogo jer bi bili u opasnosti od potpune drustvene destrukcije.Davati mu medijski prostor I omoguciti mu javne istupe je zlocin.