Anabela iskreno o Luni: "Pamtiću je onakvom kakva je bila pre, nemam želju da je čujem!"

Posvećena potpuno sebi....

Luna Anabela
 Foto: Printscreen

Povređena je i nema želju da ostvari kontakt sa najstarijom ćerkom.

U današnje izdanje emisije "Radio Amnezija" kod Bore Santane danas se uključila i Anabela Atijas. Voditelj Santana je sa Anabelom popričao o svemu što se izdešavalo od završetka rijalitija.

Anabela Atijas
, Foto: YouTube/printscreen

O životu nakon "Zadruge 3"

Napunila sam baterije, oporavila se. Prepuna sam ljubavi i pozitivne energije. Drago mi je što sam ponovo u Beogradu. Ne znam koliko ću se zadržati jer leto je i treba uživati - rekla je Anabela.
O odnosu sa Lunom

Iskreno ništa nisam ni čitala ni gledala. Ja sam se skroz isključila iz te priče i njenog(Luninog) života, mislim da je tako ona i htela. Čujem da je srećna i meni je drago zbog toga. Očigledno nismo trenutno na istim talasnim dućžinama. Ja sam se umorila od toga da nju ubeđujem u to da sam dobra majka i da ništa nisam skrivila. Fokusirana sam na ćerke koje me trebaju i kojima sam dobra. Uživam sa decom, kumovima, prijateljima. Nina se dopisuje sa Lunom, ali ne pominje je. Ja sam je zamolila da, ona može da radi šta hoće, ali ja sam želela da se izolujem. Nemamo nikakav kontakt, pamtiću je kao Lunu kakvu ja volim i poznajem, ovakvu Lunu ne poznajem. Nemam želju da se čujem sa njom, fokusirala sam se na decu koja me razumeju i vole.

Luna Anabela
 Foto: YouTube/Printscreen

O Đedovićevoj pesmi "Tango Šojić"

Mnogo mi je sve to simpatično, posebno video u kom sam i ja. Mnogo mi je simpatično. Ovako nešto je bezbolno, a pomaže i to podržavam.

Anabela Gagi
Anabela Gagi, Foto: YouTube/printscreen

O svom eventualnom učešću u "Zadruzi 4"

Nisam uopšte razmišljala o tome. Posvećena sam potpuno sebi i uživam u sebi i sa svojom porodicom. Volela bih da se vidim sa tobom i Milicom i da me upoznate u nekom drugom svetlu, da vidite da sam ja jedna kul žena koja voli da se zabavlja - rekla je Anabela.

Povezane vesti

 • Korisnik: Meliha
  05/08/2020 - 21:09
  Hvala Bogu da se to dijete oslobodi zla i pritiska i da počne da zivi normalan život!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi