Anabela Atijas, Luna Đogani
Printscreen
Anabela Atijas, Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

Danas se u "Zadruzi" slavi rođenda Jovane Tomašević Matore, a uprkos razmiricama koje je u prošlosti Matora imala sa Anabelom Atijas, ona je odlučila da preko svega pređe i da je pozove na svoje slavlje. Ipak, u toku žurke je stiglo pismo od Matorine drugarice Ljube Pantović u kome je ona rekla nešto što se nije dopalo Anabeli, a zbog čega je odmah reagovala.

- Samo jako! Šta nije jasno? Šta ja imam sa njom? Nisam htela da pravim nikakvu dramu. Ja sam treću čestitku čula i nisam mogla više, jer mi se smučilo. Ja tu treba da sedim i jedem, a da nemaju lepo mišljenje o meni. To mi je totalno bezveze da ja budem tu, ako me ne vole njeni prijatelji. Oni imaju pravo da me mrze. A njeni prijatelji su joj bitniji od mene. Ja sam se osećala iskreno kao da je Matora ranije iznela tu informaciju, da me ne bi zvala. Ja sam se sklonila - pričala je Anabela.

- Meni je to glupo. Meni je ćale napisao nešto za Boru, pa ja nisam spomenula. Što mi pravite problem. Očigledno da te njeni ne vole - rekla je Ivana Šopić.

- Nikada nije u nijednoj čestitiki spominjla da pozdravi nekoga. Totalno je bezveze. To "gepekovaću te", to nisu moje reči. To je bilo na finalu. Znaš kako je to bilo? Ona je pričala da je imala vezu sa Lunom, ja sam joj poslala klip i napisala: "Objasnićeš mi ovo", to je moje pravo. Ljubo uživaj. Juče su Lunu i mene uporedili sa Ljubom i Aleksandrom. Ona nije barem gazila po rođenoj majci - rekla je Anabela, misleći na odnos između Ljube i Aleksandre koje su na kraju druge sezone izgladile odnose, a ona i Lunu još uvek nisu.

 

Komentari (2)

saša

23.04.2020 17:36

Sve se dešava zbog nastranosti anabele prema slobi, majka koja podvodi ćerku oženjenom, i sada pati, a anabela i sama kaže o ljubavi svoje ćerke da joj se udaraju vrlo uspešni ljudi, a ne da bude sa siromašnim Markom,, šta se vidi,,, da anabeli su samo novac i moć bitni, ni ćerke ni njihove veze sa oženjenom, samo pareee..

Ruža

23.04.2020 19:24

Sve za pare. Pa za pare su i ušle.