Anabela i Gagi Đogani
YouTube/printscreen
Anabela Gagi

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Nakon žestokih uvreda i optužbi između bivših supružnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija koji su se svakodnevno dešavali u "Zadruzi", denser je po izlasku iz rijalitija otišao korak dalje. Naime, Gagi je u emisiji "Narod pita" priznao da se ne kaje što je bio u lošim odnosima s Anabelom.

- Evo, obesite me što sam to uradio! Šta su radili drugi zadrugari, ja sam mala beba - rekao je Gagi i dodao:

Gagi Đogani

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Dopao sam se publici i mom glasačkom telu. A Anabela, i ona je svašta radila. Ako se meni zamera jedna flaša, onda ne znam… - prokomentarisao je denser, a Anabela je za "Alo" otkrila da se oseća umorno i da je odlučila da se povuče iz ove priče.

- Zaista ne bih više da se bavim time šta je on rekao, posle četiri meseca pakla koji sam preživela... Muka mi je od svega, želim da zaboravim, nije mi lako. Hvala na razumevanju - izjavila je Atijasova za "Alo!".

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Gagi: "Žene mene tuku, a ne ja njih!"

Pre nekoliko godina, Gagi Đogani je osuđen na uslovnu kaznu zbog nasilja nad bivšom devojkom Milenom Mikić, a denser se ironično osvrnuo i na taj slučaj.

- Nije tačno da sam bivšoj devojci otvorio lobanju, kako se pričalo u „Zadruzi“. Dogodio se incident, Milena je mene davila, a nakon toga je došla policija. Ja sam cvetić, eto, žene mene tuku, a ne ja njih - ispričao je denser. Inače, javnosti je odranije poznato da se Gagijeva dvogodišnja veza sa Mikićevom završila njenom tužbom za fizičko nasilje.

Anabela i Milena

instagram

Anabela i Milena, Foto: instagram

Komentari (2)

Zec

18.07.2020 13:09

Anabela se tukla sa Gagijem i sa Andrejem. Tukla ih je i dobijala batine. Ali nije prestajala da izaziva sukobe. I sama je priznala da je ponižavala svoje partnere.

Mirko

18.07.2020 13:21

Anabela je tukla Gagija kad god je bio pijan ili drogiran.