zadruga
Printscreen / Youtube
zadruga

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

- Ne bih nikad Luni rekla pred roditeljima šta mislim. Imala sam lepo mišljenje o Marku kad je ušao, kad je Luna ušla on je totalno drugačiji čovek - rekla je Šopićeva.

- Što ne prihvatiš činjenicu da je on nesrećan pored tebe, ali to nije do tebe. Trebaš mu da stigne do prvog mesta, otići će polako - vikala je Anabela.

- Ne zanima me tvoje mišljenje debilčino - vikala je Luna Đedoviću koji je dobacivao.

zadruga

Printscreen / Youtube

zadruga, Foto: Printscreen / Youtube

- Očigledno je izgledala u prvoj sezoni kad je izgledala kao šklopocija zbog veze koju si ti podržala. Da je taj dečko davi za gušu, unosi joj se u facu. Takva veza, to očigledno Luna zaslužuje, to je Anabela podržala. A Marko ne valja ništa. Šta trpim? Ja sve što mi smeta zamerim joj i ona to radi. Nemoj da se k*rčiš ako neke stvari ne možeš da podneseš istinu. Sviđa mi se što Ivana neće da vređa Lunu, a ne kao Đedović koji je vređa - rekao je Miljković.

zadruga

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

- Gospodine fasado, to ti ne prolazi ni u Brusu - vikao je Marko Đedović.

- A majku vređaš - urlala je Anabela.

Anabela je zatim prišla Miljkoviću a on joj je stavio ruku ispred lica kako ne bi mogla da mu priđe, a zatim je nastao totalni haos i svi su počeli da viču.

Atijasova je skočila preko stola i počela da napada Lunu, a Marko je vikao i pokušao da je uhvati i spreči.

Luna je nakon toga otišla u ekonomski deo dvorišta gde je počela da urla, viče i baca se po podu.

Gagi Đogani nije uspevao da je urazumi, a ubrzo je došao i Marko Miljković, pa su njih dvojica držali Lunu, koja je zatim počela i da povraća.

zadruga

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

"Hoćete da me ubijete, da me razapnete", ponavljala je Luna.

Komentari (2)

Dragan Niš

18.04.2020 01:18

Čekajte bre malo Đogaji,Atijasi, ljudi da prođe ova korona pa da se Laza Lazarević otprazni pa ćete svi da budete primljeni.Strpirte se tu gde jeste među svojima ste,ako treba i Atijasa će vam uvedu!!

Žarkov Dragan

18.04.2020 11:46

Dali mi gledamo istu zadrugu i zašto ste toliko pristrasni!Ja mislim Da treba Marka šerpu da diskvalifikiju zbog fizičkog kontakta.Ona je skočila da pomogne Luni a ne da je napadne.A vi što ste pristrasni to je već druga stvar.