Anabela Atijas
E-stock
Anabela Atijas

E-stock

Foto: E-stock

Nakon informacija da je Luna Đogani bila nešto više od prijatelja sa Mladenom Radulovićem, dečkom njene mame Anabele, osvanule su i njihove zajedničke fotografije, na kojima su, prema mišljenju mnogih, previše bliski.

Ova vest potresla je i šokirala Anabelu Atijas, koja je na odmoru sa bivšim suprugom Andrejom. Revoltirana spekulacijama da je Luna ljubavisala sa njenim dečkom, ekskluzivno za "Alo" je rešila da iznese svoju stranu priče.

Anabela Atijas

E-stock

Foto: E-stock

- Budalaštine su da je između Lune i Mladena bilo ičega, te fotografije koje se plasiraju nastale su u mom prisustvu. Svi koji su se u poslednje vreme nameračili na mene slobodno neka udaraju, tu sam - rekla je pevačica, a onda zapretila tužbama.

- Tužiću svakoga ko bude udarao na moj integritet, ići ću na inostrane sudove i potražiti svoja ljudska prava. Ovakve stvari se ne tovare nikome na leđa! Ovim putem bih zamolila sve one koji plasiraju ovako ružne stvari da dobro razmisle da li će ovog puta izostaviti društvenu odgovornost ili će poželeti da uništavaju moj život i živote članova moje porodice - rekla je Atijasova, kojoj spekulacije o ćerkinoj "akciji" sa njenim bivšim dečkom stvaraju nemir, pa je poručila fanovima.

- Ovo je užasan udar na mene i moju porodicu, zato vas molim da budete ljudi i ne izmišljate stvari. Luna je u emisiji ,,Narod pita“ ispričala da ju je Mladen povukao za ruku u klubu pre otprilike pet godina, a ja sam sa njim bila pre deset godina! Zaista ne mogu da odgovaram za to da li će neko ko u tom momentu nema veze sa mnom u klubu povući Lunu za ruku - ispričala je Anabela i drhtavim glasom zaključila:

- Zaista sam očajna. Ne znam samo da li svi koji šire laži žele da me nateraju da se ubijem, hoće li tada biti srećni? Ovo se više ne može podneti - rekla je Anabela ekskluzivno za "Alo!".

Pročitajte i:

Komentari (3)

Milan

31.07.2020 14:43

Anabela, svi smo jasno i glasno culi sta ti je rekla u zadruzi, da je pipkao tvoj sadasnji muz. E, sada da bi se oprala od toga izmislila je pricu sa Mladenom. Mnogo bre laze, ne mozes je uhvatiti ni za glavu ni za rep. Iako, ono sve sto ti je pricala o Marku, kao i o ovom pipkanju, je sigurno istina, a pipkanje sa Mladenom je ocito obostrano.

lili

31.07.2020 15:36

Anabela je garant imala nešto i sa Markom...pa to je toliko očigledno, providno..sva ta njena reakcija, netrpeljivost, bolesno pljuvanje SVOJE ćerke..alo...definitivno nije normalno. A ni Luna nike bolja, ista škola... Ali opet, Anabela me je baš razočarala. Bolje da nije ulazila.Svi bi i dalje imali lepše mišljenje o njoj, i bili u zabludi.

iva

31.07.2020 18:53

@lili - Zena je veliki manipulator to je bolest. Koga ce ona da tuzi kad sama plasira sve ove price.Narusen je njen integrited kao da ga je ona ikad i imala. Nije bolest sve sto boli.