Anabela Atijas
YouTube/printscreen
Anabela Atijas

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Anabela Atija je nekoliko puta ispričala svoju ispovest. Kao mlada devojka je došla iz Bosne, izgubila je verenika, a kada je došla u Beograd 

živela je na rubu egzistencije. 

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Danas je Nikoli Orozoviću i Davidu Dragojević ispričala detalje iz njene rane mladosti za koje niko nije znao.

Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Svoj osamnaesti rođendan sam slavila u izbegličkom kampu. Moja mama je želela da to ipak proslavimo. Tata i mama su bili u Bosni. Bio je to lep rođendan, moje društvo. Ja nisam imala sem mame i sestre. Znaš kako je to izgledalo jedna velika kamena zgrada, jedna porodica ima jednu sobu. Moja mama napravila tortu, onako kao brda, okrugla torta, brda i iza brda sunce. To znači kao, znaš kao, ponovo će doći bolje sutra. Ja pritom izgubila dečka. Gledaš one ljude, onu tortu, nikog svog nemaš tu. Imam slike, slikale smo se, odvratna je to uspomena - ispričala je Anabela. 

 

Komentari (4)

Dana

12.05.2020 13:44

Dokle ce Anabela da izvlaci iz naftalina svoje dozivljaje i price? Kad nema novo sta da kaze i izazove saosecanja publike ona izvuce pricu koju je vec vise puta plasirala. Zena je poznata kao manipulator, cmizdri i histerise. Opravdavala je i podrzavala toliko nemorala, gadosti, lazi, nekulturu i mnogo odvratnih stvari a sad izigrava zrtvu. Nasilna je i ne moze da prihvati da ne bude samo po njenom. To je bolesno

mila

12.05.2020 14:02

Dobar dan patetiko ,kolko dece jos uvek zive u kampu pa cute a ti doslada da pokazes kakav si monstrum!!!Bas nam prepuklo srce tj. gado nam se ova zena!!!

Radmila

12.05.2020 14:20

Dokle ce ova zena da kuka nad svojom sudbinom? Nije ona jedina koja je proslavila rodjendan u izbeglistvu. Mnogi su u to vreme izgubili celu porodicu i sve sto su imali pa su opet nasli snage da nastave dalje. Ja nisam skoro videla pateticniju i negativniju osobu a cini mi se da vec sebe zamislja na pobednickom tronu i da sve sto radi, radi zarad tog prvog mesta. U zadrugu je prvenstveno usla zbog para a uzput ce da urnise bivseg muza i cerku .Razmazena, histericna i agresivna zena. Uzas!!!!!