Anabela Atijas
E-stock
Anabela Atijas

E-stock

Foto: E-stock

Bivša zadrugarka otkriva da je ušla u novo poglavlje ljubavi sa Andrejom i da su nakon rastanka shvatili kako su ipak jedno za drugo.

- Nekih mesec dana pred moj ulazak u "Zadrugu", Andrej i ja smo sa sigurnošću mogli da kažemo da ne možemo jedno bez drugog. Činjenično stanje je da ljubav nikada nije prestala između nas dvoje. Okolnosti su bile takve da nismo mogli zajedno. On me čuva, ne želi da me pusti da se nađem u situcaiji da budem usamljena i da me neko popreko pogleda - govori pevačica za naš poratal.

Anabela Atijas

E-stock

Foto: E-stock

Poznato je da Anabela nije u dobrim odnosima sa izabranikom njene kćerke Lune Đogani, ali zato ne krije oduševljenje emotivnim partnerom mlađe kćerke Nine.

- Luka je divan dečko. Ukoliko njihova veza potraje, volela bih da se uda za njega. On ima sa svojih osamnaest godina sve kvalitete koje čovek treba da ima. Blago majci koja ga rodila - ističe Anabela, dok za Miljkovića nema lepih reči:

- Marko mora da nauči osnovnu stvar da sam ja majka njegove devojke. On definitivno ne zna šta znači majka. Gledam muškarce kroz to - zaključuje pevačica za naš portal.

Anabela Atijas

E-stock

Foto: E-stock

Anabela je progovorila i o odnosu sa porodicom bivšeg supruga Gagija Đoganija, kao i o svojim zdravstvenim problemima.

U videu ispod teksta pogledajte kompletan intervju:

Pročitajte i:

 

 

Komentari (2)

Душка

15.07.2020 16:53

Мичите више ову глумицу!Код ње је све испрограмирано.

58498

16.07.2020 09:09

Nemajka (namerno napisano tako kao najlošiji epitet koji ženu može da opiše). Ćerke nije zaštitil