NIJE UVEK BILA OVAKVA! Anabela Atijas je nekada bila ponosna na Gagija zbog priznanja da je zavisnik: Pogledajte kako ga je hvalila!

Danas baca drvlje i kamenje na njega.

Anabela Atijas, Gagi Đogani
Foto: Printscreen

Pevačica i učesnica Zadruge, Anabela Atijas iznela je užasne detalje na račun bivšeg muža Gagija Đoganija, a nekada je bila ponosna na njega.

gagi
Foto: Printscreen

Ona je pre četiri godine gostovala u jednog talk šou gde je komentarisala njen odnos sa bivšim mužem. Jednog momenta na ekranu je puštena slika Gagijevog intervju sa velikim naslovom ''Droga me je uništila. Bio sam težak narkoman''. Voditelj je odmah Anabelu pitao da ovo prokomentariše, ali ona je ostala suzdržana.

Gagi Đogani
Foto: Youtube/printscreen

- Rekla sam da neću komentarisati, ali moram da kažem da sam jako ponosna na to što je dao taj intervju, koliko god je nama koji smo uključeni u to jako teško. Men i deci. On je sve rekao. Ja nikada ne bih pričala o toj strani njegovog života.

Anabela, Gagi
Foto: Youtube/Printscreen

Četiri godine kasnije stvari su se drastično promenile. I Gagi i Anabela su ušli u rijalti Zadruga, a ona svakoga dana otkriva sve šokantnije detalje vezane za njega. Ispričala je kako ju je drogiran ubijao od batina, i kako je bio na ekserima svakoga dana, te da je umalo stradao jer su ga pretukli zbog narkomanskih dugova.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi