Anabela Luna Gagi
YouTube/Printscreen
Anabela Luna Gagi

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

U Beloj kući se trenutno nalaze njena ćerka Luna Đogani, dečko njene naslednice Marko Miljković, kao i Anabelin nekadašnji suprug Gagi Đogani. Ovo popodne Luna i Marko proveli su mahom svađajući se zbog Jelene Pešić, ne sluteći da ih uskoro očekuje susret sa Anabelom.

U poslednje vreme često se polemiše o odnosu Lune i Marka sa Anabelom. Šuškalo se da je Anabela okrenla leđa svojoj ćerki nakon tri godine velike podrške, kao i da ne podržava njenu vezu sa Miljkovićem.

Takođe burna bračna prošlost između Gagija i Anabele, koja se završila turbulentnim raskidom i dešavanjima u porodici koja su usledila nakon toga, opšte su poznata domaćoj javnosti, pa nema sumnje da će ceo Balkan bez daha pratiti i njihov susret.

Anabela

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Upravo javnost koja trenutno prati sve što se dešava na najpoznatijem imanju gleda i komentariše, a Anabela je počela da dobija pretnje i to od Gagijeve sestre Sare bukvalno pred sam ulazak.

Uđi, zaje*i se da napadneš Gagija i prijaviću te socijalnoj službi zbog Nine. Idi, pokušaj i operi se, ali teško će ti uspeti. I sama znaš da je mnogo veći rijaliti napolju, a sa mnom dok si dobar, sve je okej, ali kad mi ideš na porodicu sam jako grozna, tako da uživaj unutra. Kunem ti se da ću ti ja napraviti haos, budi ubeđena, bolesnice. Dosta sam ja bila dobra - poručila je Sara, Gagijeva sestra.

Insta

Printscreen/Pink.rs

Foto: Printscreen/Pink.rs

Anabela je takođe progovorila o famoznoj posteljini, koju je svojoj ćerki poslala za rođendan.

- Uvek sam vrlo prakrtična, sećam se da sam prošle godine za Novu godinu poslala omekšivač, jer je ona želela, kako je rekla, miris kuće. Nisam Marku ništa slala jer nije bio njemu roođendan, on je mene izbrisao sa Instagrama, ja nisam bilo ko, ja sam Lunina majka. Ako je pravio neki marketinški potez da intrigira, trebalo je da mi se javi, ja bih razumela. Po tim fan grupama shvatila sam da Marko želi da me distancira. Kada mi je javila da ulazi, rekla mi je da je spakujem, ispeglam, a onda je rekla nešto čime me je ujela za srce: "Da li planiraš da se seliš negde, ne vidim te više ovde..." Shvatila sam da je to nečija igra i da žele da me udalje. Ceo dan sam taj dan osećala kao da je ona umrla, kada je otišla u sobu i rekla u kameru; "Mama, volim te". Ona se srodila sa Markom, tu je njen otac koji je toliko žustro uz tu vezu, naravno. Jer se sličan sličnom raduje - rekla je Anabela.

Anabela

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

 *Kako će Luna reagovati kada te vidi na vratima - pitala je Dušica.

- Vidim da joj je danas težak dan, da je iscrpljena, možda na momenat proviri Luna koju ja poznajem, ona ranjena srna, ali ovaj put neću dopustiti da me izmanipuliše, ne podržavam stav takvih ljudi, iako mi je rođeno dete. Drugi scenario je da skače, da izađe iz Zadruge, da beži preko krova, to očekujem isto, da krivi mene da sam došla da joj uništim život. Ja sam došla za svoje druge dve ćerke. Ja sam pre tri godine imala karijeru, ali sam zapostavila sebe. Ja iza svega stojim. To robovlasništvo, bahatost, potreba i vrisak za priznanjem da si neko i nešto, potpuno pogrešan način vrištiš da budeš neko i nešto, ono sa rođendana, otimanje mikrofona, ućutkavanje novinara... To su sve odlike jednog egoiste, samoživog, iskompleksiranog, nesrećnog bića koji po svaku cenu hoće da bude priznat u ovom Beogradu - rekla je Anabela.

 Anabela je takođe prokomentarisala o bivšem suprugu Gagiju Đoganiju.

- Nije mi normalno da otac ćerku tera u takvu vezu. Luni jako smeta što su Gagi i Jelena bili bliski. Kažem ti, da su Marko i Gagi vrlo slični po karakteru. Ona je uveliko bila sa Markom u ljubavi, kada je Luna tražila Marku da joj čuva tatu. Mada, mislim da Gagi ide linijom manjeg otpora, ima glasa kada su u pitanju drugi, nebitni ljudi. Gagi je u jednom trenutku rekao Luni da je ona izbeglica, jer je pobegla od mene u rijaliti, oni su stvarali sliku da sam ja kriva za sve. Videla sam u jednom trenutku da Gagiju nije nimalo svejedno što Marko maltretira Sava, ali ne može da mu se suprostavi, pre će Luni da kaže sve. Sećate se da je u drugoj sezoni rekao da Luna može da bude još više histerična i da je to nasledila od mene. Vrlo me zanima Gagijevo mišljenje kao oca, a vezano je za Lunino zdravlje, taj deo niko ne može da shvati, ja ću te neke činjenice morati da iznesem unutra. Ja neću rasturati ničiju vezu, samo ću iznositi istinu, meni je najbitnije zdravlje moje ćerke - govorila je Anabela.