Ana Korać
Screenshoot Youtube
Ana Korać

Printscreen

Ana Korać, Foto: Printscreen

Treća sezona rijaliti programa "Zadruga"počinje za četiri dana, a svi željno iščekuju da saznaju ko će sve biti deo nove sezone. 

Za sada se produkcija oglasila i potvrdila učešće samo nekoliko učesnika, a jedan od njih je Filip Mijatov.

PROČITAJTE JOŠ:

Filip je dospeo u žižu interesovanja javnosti kada je izneo informacije da je bio u vezi sa Anom Korać i da joj je finansirao mnogobrojne estetske operacije. Međutim, uprkos fotografijama koje je priložio kao dokaz, Ana je demantovala ove navode.

Mijatov se oglasio na svom Instagram profilu, gde je odgovarao na mnogobrojna pitanja svojih pratioca i fanova Zadruge. Kao što je bilo i očekivano mnogi su ga pitali da li će Ana ući u Belu kuću. Odgovorio je da će Koraćeva ući u Imaginarijum, ali tek za mesec dana, nakon što on otkrije šta sve zna o njoj i "zavrti priču".

Ana Korać i Filip Mijatov

printscreen

Ana Korać i Filip Mijatov, Foto: printscreen

Međutim, ono što je iznenadilo mnoge rekao je da će Ana pobediti u trećoj sezoni. Kao razlog je naveo da ulazi u Zadrugu i on i Marko Janjušević Janjuš, koji je takođe bio dovođen u vezu sa Koraćevom, te će se glavna priča voditi oko nje.

Potom je rekao da je spreman da se kladi sa svakim od pratioca u sto dinara, da će Ana osvojiti prvo mesto. Time je naveo mnoge pratioce da sumnjaju da je sve namešteno. Takođe, zanimljiv detalj koji je izneo je da je u planu da ova Zadruga traje duže od prethodne dve sezone i da je neki plan da je produže na čitavu godinu.

Ukoliko David ne bude ušao sa Koraćevom, svi veruju da će ovo biti kraj njihove ljubavne romanse.

Kija Kockar priznala sve! Otkrila ko je muškarac sa slike, pa ostavila Srbiju u šoku! (FOTO)

AUTOR: Pink/I. M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 09:40 - 02.09.2019. 09:47 Priznala! Kija Kockar, Foto: Screenshot Youtube Kija Kockar podigla je veliku prašinu fotografijom na kojoj je grli muškarac kome je sakrila lice, a odmah su počele da kruže glasine da je u pitanju njen bivši suprug Sloba Radanović, budući da muška osoba sa slike nosi iste narukvice kao pevač.

BONUS VIDEO:

Mama Dine iz "Parova" je život dala za Kosovo, a njena životna priča nateraće vam suze na oči!

 

Komentari (2)

Pirat

02.09.2019 12:08

Ako ne udju zajedno to je kraj.

lale

02.09.2019 15:17

jeli filip prosao lekarski pregled.