Ana Korać
Dejan Briza/Alo!
Ana Korać

Screenshoot Instagram

Ana Korać, Foto: Screenshoot Instagram

Mladi par odgovora na tvrdnje da očekuje prinovu i otkriva da im nakon izlaska iz rijalitija najviše prija što mogu neometano da vode ljubav u svom domu, bez prisustva kamera.

Iako se medijima spekulisalo da je Ana Korać u drugom stanju sa svojim izabranikom Davidom Dragojevićem, ona otkriva da nije trudna, ali da razmišljaju u tom smeru.

- Nisam trudna, ali nam stiže devojčica. David i ja ćemo uzeti pomeranca, on nije nešto za to, ali znam da će se brzo navići. Ovo je taman pravi test pred bebu, da vidim kakav je kad nisam tu - objašnjava Ana, dok se David nadovezuje:

PROČITAJTE JOŠ:

- Ne znam kako ću se snaći sa psom, ali mislim da bih sa bebom mogao. Čini mi se da je pas zahtevniji nego beba.

Od kada su izašli iz “Zadruge”, Ana i David se ne odvajaju jedno od drugog, a najviše im prijaju intimni trenuci bez kamera.

- Od one ludnice nam nije bilo dobro, prelepo nam je sada. Idemo gde god poželimo, vodimo ljubav bez kamera, ali i dosta se odmaramo - kaže Ana, a David podržava njenu tvrdnju da mu najviše prija što mogu potpuno da se opuste u spavaćoj sobi.

Ana i David

Screenshoot Instagram

Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram

Kako Ana važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki, njen dragi otkriva kako reaguje kada joj se udvaraju drugi muškarci.

- Ljubomoran sam, ali i volim kad ona dobro izgleda i ne smeta mi da je svi gledaju. Ima situacija kad sam ljubomoran, ali sve je u dozama normale - tvrdi David, dok Ana kroz smeh dodaje:

- Kad je ljubomoran pravi se lud, a ja oblećem oko njega kao mače. Zaista imam poverenja u njega kao i on u mene, umem i ja da budem ljubomorna ali nekako slatko, sve je u granicama normale. Mada ne skrivamo mi ništa jedno od drugog, moj telefon je i njegov i nema tajni.

Iako u toku “Zadruge” nije bila u sjajnim odnosima sa Davidovom majkom Biljanom, Koraćeva tvrdi da je sada sa svekrvom u sjajnim odnosima.

Ana i David

Screenshoot Instagram

Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram

- To je najveća glupost da nisam u dobrim odnosima sa Biljanom i da sam je vređala. Nisam to radila ni kada je loše pričala o meni dok smo bili u rijalitiju, a kamoli sada. Mi smo u super odnosima - objašnjava Ana, a David takođe tvrdi da ga ne pogađaju loši komentari, kao i kritike da je “muška sponzoruša” jer vozi Anina kola i navodno troši njen novac.

- Ne pogađaju me ti natpisi, jer to nije istina, neka pišu šta hoće. Naravno da imam svoj novac i da zarađujem.

Koraćeva se odmah nadovezala da njen izabranik čak nju savetuje oko finansija:

- Potrošila sam sav honorar koji sam imala, a David tu pametno razmišlja i pametno troši. Čak je uspeo da me u nekim stvarima usmeri kako da trošim novac - ističe Ana.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Ana: Stavila sam tačku na prijateljstvo sa Kijom

Tokom prve sezone “Zadruge” Koraćeva je bila u odličnim odnosima sa Kijom Kockar. Međutim, kada se rijaliti završio, njihovi odnosi su zahladneli, a počele su da kruže priče da je Ana imala intimne odnose sa Radanovićem, zbog čega je Kija rešila da prekine svaki kontakt sa Anom.

- Pričala sam da ću joj se javiti kad izađem iz “Zadruge”, ali sam videla razne natpise i loše stvari koje je govorila o meni. Najviše me pogodila ta poslednja izjava „da neću imati prostora da joj se javim ako se sretnemo“, i onda sam stavila tačku i distancirala se. Više me ne pogađa ta priča, ravna sam crta i želim joj sve najbolje - poručuje Koraćeva.

Aleksandra Subotić i David Dragojević

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

David: Aleksandra i njena ćerka me ne zanimaju

Kako je u “Zadruzi 2” prekinuo sav kontakt sa Aleksandrom Subotić, nakon što je upolovio u vezu sa Koraćevom, David tvrdi da ga bivša devojka više ne zanima, a ni njena ćerka Magdalena sa kojom je bio blizak.

- Niti sam u kontaktu, niti me interesuje, niti se raspitujem, niti čitam tekstove o Aleksandri - navodi David, a na pitanje da li mu fali Magdalena odgovora:

- Nemam nikakvu potrebu ni za njom, sve što se izdešavalo tako je trebalo da bude i odlično mi je ovako. Imam svoj život, ona ima svoj, i mene zanima samo moja sadašnjost i budućnost sa Anom.

Ceca od Putina dobila šokantnu ponudu! Nije znala gde se nalazi (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 19:24 Iznenadila se i ona... Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović često objavljuje slike iz privatnog života na društvenim mrežema. Ipak, ono što je danas iznenadilo mnoge jeste šaljiva objava u kojoj piše da je predsednik Ruske Federacije, Vladimir Putin, hteo da "ukrade" našu pevačicu.

 

BONUS VIDEO:

Tamara Đurić konačno progovorila o učešću u Zadruzi 3 pa otkrila kakav dogovor ima sa produkcijom