Ana Korać potvrdila! Stiže još jedna BEBA!

Pink/I. M. | vip 2019-08-13 13:04:09 2019-08-13 13:04:09

Presrećna!

E stock

Ana Korać i dalje uživa u vezi sa Davidom Dragojevićem, koju su započeli pred kamerama "Zadruge 2" kada je on prevario svoju tadašnju verenicu Aleksandru Subotić upravo sa Koraćevom.

Ova bivša zadrugarka snimala je spot tokom jučerašnjeg dana zajedno sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem i Lazarom Jeremićem, sa kojim su ostali u prijateljskim odnosima nakon izlaska sa imanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Pred kamerama Pinka David Dragojević nije želeo da otkrije da li će oženiti Anu, dok je Koraćeva rešila da progovori o prinovi, nakon mnogobrojnih priča koje su je pratile da je u drugom stanju.

Davidova poznanica otkrila sve o NJEGOVOM ŽIVOTU! Ove informacije do sada nisu stigle u javnost!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 10:01 Šok! Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram Sinoć je gost u emisiji ,,Zadruga-Narod pita" bio Lepi Mića. Njega je ugostio voditelj Ognjen Nestorović. U jednom momentu u emisiji se uključila gospođa, koja navodno poznaje Davida Dragojevića. VRISAK USRED EMISIJE!

- Kupovali smo odelce skoro, jer je moj brat dobio sina. Pripremam se, uskoro ću dobiti ćerkicu. Dobiću pomeranca, devojčicu, tako da jedva čekam da stigne - rekla je Ana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? Ana Korac ? Official (@ana_korac) on Aug 10, 2018 at 12:42pm PDT

 

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Expand player
Pogledajte više