Aleksandra Subotić
Screenshot Youtube
Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

Učesnica Zadruge 2, u subotu je operisala grudi, koje je tom prilikom smanjila zbog zdravstvenih razloga.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona se vrlo brzo oporavila, a zatim i okačila prvu fotografiju iz bolnice.

– Kaooooooo nova. Nova ja. Sve sam odličnooooo podnela, nemam jake bolove – kao neka jača upala mišića, mislim da će rezultati biti sjajni …. Hvala svima koji brinu i koji ste se raspitivali za moje zdravlje – napisala je Aleksandra tom prilikom.

Aleksandra Subotić

Screenshot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshot Instagram

Kada se međutim potpuno oporavila, jedna od prvih osoba sa kojima se videla je ni manje ni više nego čuveni zlatar Nebojša Bojović! Poznato je da je brat Luke Bojovića izuzetno popularan među ženama na estradi, a posebno među zadrugarkama, ali isto tako je poznato da još nijedna od njih nije uspela da osvoji njegovo srce uprkos njihovim naporima.

Aleksandra Subotić

Screenshot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshot Instagram

Aleksandra se, s obzirom na to da je odnedavno i verena definitivno sa Bojovićem nije nalazila tim povodom, mada razlog ovog susreta može lako biti prsten za koji je kako se pisalo njen verenik Peca izdvojio 24.000 evra.

Dakle, Aleksandra je možda rešila da smanji grudi i da svoj izgled učini prirodnijim, ali je zlato i kod nje i te kako i dalje u modi.

Aleksandra Subotić osula paljbu po Koraćevoj, pa progovorila o prostituciji: "Srbija je mala, svi znaju čime se bavi!"

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 25.07.2019. 07:43 Aleksandra Subotić progovorila je o sadašnjoj devojci svog bivšeg dečka - Ani Korać. Aleksandra Subotić, Foto: Screenshot Youtube Ona smatra da Ana nije postupila ljudski, već gnusno, pa je priznala koje sada ima mišljenje o Davidovoj devojci. "Nije ljudski postupila, nije vreme, ni mesto da pričam o njoj.

 

Pogledajte BONUS video:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

 

Komentari (1)

Brankica

11.08.2019 18:07

A da li je cika Peca video ove slike?