SRCE DA VAM PREPUKNE! Aleksandra NA IVICI SUZA otkrila da mala Magdalena pominje Davida: Teško mi je, NE ZNAM KAKO da joj objasnim!

Nije mogla da se suzdrži.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshot Youtube

U emisiji "Zadruga - narod pita" sinoć je gostovala Aleksandra Subotić, a jedan od priloga koji je pušten bio je onaj koji prikazuje trenutak kada je njena ćerka Magdalena ušla u Zadrugu na svoj rođendan.

 

Aleksandra se na ivici suza prisetila rođendanskog iznenađenja za njenu ćerku Magdalenu u Zadruzi 2, a koje je priredio Veliki šef. Ono na šta su svi obratili pažnju jeste Davidov pristup prema njenoj ćerki koja ga je očigledno obožavala i nazivala ga ,,ocem". Na snimku se može videti kako su joj majka i njen tadašnji verenik David Dragojević zajedno čestitali rođendan i grlili je.

 

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshot Youtube

 


OTKRIVENA POZADINA! Evo zašto se Dalila pomirila sa Davidom i Anom Korać! Sve je deo PAKLENOG PLANA?!

U nastavku, Aleks je prokomentarisala kako se sada oseća povodom svega što se kasnije dogodilo i otkrila da li Magdalena pita za Davida.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshot Youtube

- Jedan od najlepših trenutaka. Magdalena je komentarisala nešto skoro za njega, ali želim da je izopštim iz svega toga zaista. Pre dva - tri dana je došla do nekih novinama u kojima je bio David, jedan od likova sa naslovne strane. Ona je počela da priča kako je to David, kako je ne znam ni ja šta. Onda sam ja uzela novine i rekla sam joj da izbegava priču o njemu, teško mi je malo i ne volim da pričam o tome. Teško mi je što sve moram da joj objasnim, a ne znam kako. Ona je mala i živi dečiji život i zauzeta je dečijim stvarima. Kad vidi novine ili tako nešto, deluje mi kao da se tada priseti pa joj tako dođe i onda pita. Nije sad pitala za Biljanu, samo je za njega komentarisala - priznala je Aleksandra.

SLAVLJE U PORODICI? Dalila Dragojević saznala da je Ana Korać trudna, pa joj uputila javnu poruku!

Pogledajte BONUS video:

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi