Adam Đogani
Printscreen / Youtube
Adam Đogani

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Posle Nađe Đogani, u odbranu svoje familije stao je i Adam Đogani, bivši učesnik druge sezone "Zadruge" koji je  prokomentarisao novonastala dešavanja u rijalitiju.

Na samom početku, Adam se osvrnuo na odluku sestre Lune Đogani koja će tužiti strica Đoleta zbog toga što je, navodno, za medije izjavio da je ranije konzumirala narkotike. Kako Adam tvrdi, Đole to nije rekao, a pomenutu priču sama je u javnost svojevremeno plasirala upravo ona sama.

Đole Đogani

E-stock

Foto: E-stock
Gagi, Anabela, Luna

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock

Što se tiče navoda za Vesnu da je sa ulice, to je klasična priča jedne ljubomorne žene! Nema potrebe da mešaju Vesnu i Đoleta u rijaliti i pominjati ih toliko, vidi se da su joj bolna tačka - zaključuje Adam.

Iako se čini da je u čitavoj priči razapet Gagi, koji pokušava da smiri strasti između bivše supruge, ćerke i ostatka familije, Adam veruje da će se on uspešno izboriti sa svim izazovima i iz "Zadruge" izaći uzdignute glave.

Gagiju nije teško, video sam i znam da ume da odbrani porodicu. Izboriće se on sa njima i najlepši kraj sledi njemu - prognozira Adam.

Komentari (1)

Novosađanin

14.04.2020 10:02

Mogli bi bar malo da na spoštedite ove šiptarske sapunice.