Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Kako nije stigla diskvalifikacija, par je krenuo da beži iz Zadruge, tražeći rupe na nekoliko mesta na imanju. Tražili su mesto gde je pobegla i Aleksandra Subotić. Razvaljivali su vrata na farmi, potom i ogradu u Rajskom vrtu, ali nisu uspeli.

Pročitajte još:

 

- Jaoj, ja stvarno moram da popijem tetanus, sva sam izgrebana. Peče me užasno - žalila su usput Zerina, a i Bane na bol u testisima pošto je dobio udarac u međunožje.

Međutim, oni od izlaska nisu odustajali pa su se na kraju sukobili sa obezbeđenjem koje im nije dozvolilo da pobegnu kroz pokretna vrata.

- Da li se vi sprdate s mnom? Zovite mi policiju, hoću doktora, na pregled. Hoću da idem odavde - pričala je Zerina u kameru i dodala da joj treba pregled kod lekara zbog tetanusa i ogrebotina, ali i da Banetu pregledaju testise.

Bane je na kraju rekao da će da tuži jednog od pripadnika obezbeđenja.

- Nemaš prava da me fizički ugrožavaš. Povukao si me za ruku i udario sam Zerinu u stomak glavom. Celu platu od "Zadruge" ima da ti uzmem - besneo je Bane, a obezbeđenje je ostalo mirno. Pripadnik obezbeđenja je inače samo sklonio Baneta da ne razvaljuje pokretna vrata.

- Slomio sam dasku, to priznajem, a ako sam uništavao inventar vi me kaznite kako god. Ali nemaš prava ti da me odguruješ rukom! Kaznite me za uništavanje inventara, ali ne smete ovo da mi radite - nastavio je Bane.

Na kraju, oni su ipak ostali u "Zadruzi", a šta će se na kraju desiti ostaje nam da vidimo.

Komentari (2)

x

19.10.2018 21:34

Prvi put čujem da se tetanus pije.Ona i onaj njen zajedno imaju pola mozga.

Boro

19.10.2018 22:00

Nisu Bane i Zerina bolesni. Bolesni ljudi nemaju snagu za bezanje i guranje sa obezbedjenjem. Simulanti. Zasto ih ne pustite a da plate po 50 hiljada evra?