ZOVITE MI POLICIJU, HOĆU DOKTORA! Haos sa obezbeđenjem u Zadruzi, a onda i bekstvo!

Srbija Danas/M.I. | vip 2018-10-19 21:24:23 2018-10-19 21:24:23

Večeras je na imanju nastao opšti haos.

Printscreen

Kako nije stigla diskvalifikacija, par je krenuo da beži iz Zadruge, tražeći rupe na nekoliko mesta na imanju. Tražili su mesto gde je pobegla i Aleksandra Subotić. Razvaljivali su vrata na farmi, potom i ogradu u Rajskom vrtu, ali nisu uspeli.

Pročitajte još:

 

- Jaoj, ja stvarno moram da popijem tetanus, sva sam izgrebana. Peče me užasno - žalila su usput Zerina, a i Bane na bol u testisima pošto je dobio udarac u međunožje.

Međutim, oni od izlaska nisu odustajali pa su se na kraju sukobili sa obezbeđenjem koje im nije dozvolilo da pobegnu kroz pokretna vrata.

- Da li se vi sprdate s mnom? Zovite mi policiju, hoću doktora, na pregled. Hoću da idem odavde - pričala je Zerina u kameru i dodala da joj treba pregled kod lekara zbog tetanusa i ogrebotina, ali i da Banetu pregledaju testise.

Bane je na kraju rekao da će da tuži jednog od pripadnika obezbeđenja.

- Nemaš prava da me fizički ugrožavaš. Povukao si me za ruku i udario sam Zerinu u stomak glavom. Celu platu od "Zadruge" ima da ti uzmem - besneo je Bane, a obezbeđenje je ostalo mirno. Pripadnik obezbeđenja je inače samo sklonio Baneta da ne razvaljuje pokretna vrata.

- Slomio sam dasku, to priznajem, a ako sam uništavao inventar vi me kaznite kako god. Ali nemaš prava ti da me odguruješ rukom! Kaznite me za uništavanje inventara, ali ne smete ovo da mi radite - nastavio je Bane.

Na kraju, oni su ipak ostali u "Zadruzi", a šta će se na kraju desiti ostaje nam da vidimo.

Expand player
Pogledajte više