MUKU MUČI Zorica Marković pobegla u "Zadrugu" zbog zelenaša?! Disali joj za vratom, i to sve nakon ovog KATASTROFALNOG poteza!

Nije joj lako...

Zorica Marković
Zorica Marković, Foto: printscreen

Zorica Marković bila je uvučena u strašne probleme koji su je doveli do ruba egzistencije. Pevačica se debelo zadužila kod zelenaša, koji su joj zbog neplaćanja mesečnih rata oduzeli lokal na Banovom brdu.

 

Pre pet godina folkerka je bila prinuđena da pozjami novac od gradskih kamataša kako bi vratila dug u koji ju je na prevaru uvukao bivši saradnik. Očekujući da će on ispoštovati dogovor, ona je na lepe oči uzela pare, koje nije imala da vrati.

 

- Zorica je imala biznis s jednim čovekom, koji joj je navukao bedu na vrat. On nije plaćao obaveze za koje mu je ona dala novac, već ga je uzimao sebi. Kada više nije imao kud, on se povukao iz posla. Kada je Zorici sve došlo na naplatu, morala je da pozajmi pare od nekih poznanika iz kriminalnog miljea - otkriva naš izvor.

Ona je nakon toga pronašla bivšeg saradnika i zapretila mu da mora sve da joj isplati do dinara.

Zorica Marković
Zorica Marković, Foto: printscreen

- Čovek nije imao odakle da joj da, niti je ona mogla da vrati. Pošto je imala lokal od 25 kvadrata na Banovnom brdu, ponudila im je to - kaže pevačicin prijatelj.

S obzirom na to da je Zorica vrlo snalažljiva, ona je na ovaj gubitak gledala pozitivno. Pošto je odlična u ugostiteljstvu, brzo je razvila biznis i vratila sav novac.

Zorica Marković
Zorica Marković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Nikada u životu nisam ništa dobila, sve sam sama radila i zaradila. Dosta sam gubila, ali iz svake lekcije izašla sam jača i snalažljivija. Sve je to život - izjavila je svojevremeno pevačica, koja mesecima boravi u "Zadruzi".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi