NE DA NA SEBE! Žestoko OPTUŽILI Dušicu Jakovljević da PRIPITA vodi emisiju! Ona ZAUSTAVILA program UŽIVO i odbrusila svima! (VIDEO)

Reakcija publike u studiju potvrdila sve!

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević, Foto: printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć se našla na meti osuda gledalaca kako navodno vodi emisiju u pripitom stanju. Ta priča krenula je da se širi društvenim mrežama, a onda joj je produkcija dojavila informacije, pa je voditeljka odlučila javno da se obrati svima.

Naime, ona je na kratko prekinula program pa je žustro odgovorila svim "malicioznim moralnim gromadama".

"S obzirom na to da nisu samo zadrugari glavna tema na društvenim mrežama, nego i ja... E pa ovako, dragi moji! Samo da se obratim. Ja bih želela da kažem svim onim malicioznim moralnim gromadama koji kod kuće verovatno drže neku flašu pored kreveta, da vam kažem da je voditeljku najskupljeg rijaliti programa postavila najgledanija komercijalna televizija - TV Pink da bude glavni voditelj najskupljeg hiper-rijaliti programa i da to ne bi radili tek tako", govorila je Dušica i dodala:

"Ovo nije informativni program! Ovo je emisija u kojoj se šalimo! Ja nisam tip voditelja koji će sedeti mirno. Ja jesam ta koja će mlatarati rukama, ustajem... Hvala vam na pažnji i mogu samo da kažem da ćemo se dugo gledati na TV Pink i da to radite zato što me volite", rekla je voditeljka "Pinka".

Na njene reči publika je ustala i pozdravila je gromoglasnim aplauzom.

Ovo je snimak koji se pojavio na društvenim mrežama i u kom skandalozno optužuju voditeljku:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi