Zerina Hećo
Screenshoot Youtube
Zerina Hećo

Screenshoot Youtube

Zerina Hećo, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Zerina je navela da strahuje od rezultata koje očekuje i da misli da ponovo ima problema sa opakim kancerom.

Sanela, Zerinina mama otkrila je da i ona strahuje da se njenoj ćerki ne vrati opaka bolest.

"Strahujem jer Zerina je već prolazila kroz to.... Ali tu uz nju sam bila ja, sad je sama... Plašim se i zbog toga što je izgubila puno na kilaži", rekla nam je Zerinina majka Sanela i dodala:

"Gubljenje na kilaži nije dobro za njen organizam...Plašim se da joj creva ne gube funkciju.... Plasim se svakog sata za nju."

Zerina Hećo

Printscreen

Zerina Hećo, Foto: Printscreen

"Ona je kroz sve to prošla već dva puta. Jednom sa četrnaest godina, drugi put sa osamnaest sa retkim oblikom tumora stomačne duplje, tada sam ja bila uz nju, a sada je sama", rekla je Sanela, pa objasnila ponašanje svoje ćerke.

"Dešava joj se da je čekala nalaz markera i trpela sve od strane ukućana, ćutala i sama pokušala da prođe kroz to. Teško mi je. Jutros kada se ošišala probudile su me prijateljice, ja još nemam snage da pogledam te scene", kaže ona i priznaje da bi najviše volela kada bi Zerina napustila Zadrugu.

"Volela bih da napusti rijaliti, ali ne znam koliko je to moguće. Trudim se da budem jaka zbog Sarah koja ne sme da oseti, niti zna kroz šta ja sada prolazim. Plašim se jer je bez apetita, a sada joj je to najpotrebnije. Plašim se i za njeno psihičko stanje. Nju sada mogu da razumeju žene koje su prošle isto što i ona" završila je Sanela.