NISAM IMALA PREDSTAVU ŠTA SE DEŠAVA Zerina smršala 15 kilograma, ne može da jede! Prestravljena čeka rezultate BIOPSIJE

Nije joj lako!

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Printscreen

Zerina Hećo napustila je "Zadrugu" kada je doživela nervni slom, ošišla se na ćelavo, a nedavno se ponovo uključila uživo na Instagramu i odgovarala na pitanja pratilaca.

 

 

 

Poručila je da je dobro i da joj je sve bolje, a da je ovog prepodneva bila sa ćerkom u šetnju i da su se našminkale i doterale. O "Zadruzi" - veoma šturo, samo nešto o navodnoj cenzuri.

"Moja mama i ja nismo davali nikakve izjave ni za jedne novine. Sve što se prenosi nije poteklo od nas. Što se tiče zdravlja, oporavljam se. Istina je samo da su mi lekari ustanovili aritmiju na srcu i da treba lekove da pijem. Rezultate biopsije još čekamo. Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem. Mnogo pušim cigarete, to je tačno. Nije istina da je Vlada Todorović bio u Sarajevu i posetio moju mamu! Sada mi je u planu samo rad na knjizi, a što se tiče pesme - i to ćemo uskoro.

O "Zadruzi" neću ništa da komentarišem, nisam imala predstavu šta se dešava napolju. Čula sam da su napola prekinuli ono što sam rekla, a rekla sam samo "sram vas bilo" i to je dovoljno. Hvala vam mnogo i nastavite da me podržavate, ovo nije kraj", rekla je Hećova i time stavila do znanja da se najverovatnije neće vraćati u rijaliti.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi