Zerina
Screenshoot Youtube
Zerina

Screenshoot Youtube

Zerina, Foto: Screenshoot Youtube

Zerina Hećo dobila je razgovor sa svojom majkom Sanelom i ćerkom Sarom, a čim je ugledala porodicu, počela je da plače.

PROČITAJTE JOŠ:

"Nemoj da imaš nikakav kontakt sa Banetom. Rekla sam ti! Ušla si zbog Sare, molim te nikad više blizu alkohola. Da li si me čula? Svaki kontakt sa Banetom da se prekine, evo zbog mene ti kažem da bi ja bila mirna, ne nasedaj na provokacije", rekla je Sanela i dodala

"Ko god govori loše o tebi, govori o sebi. Ljudi te podržavaju, baš si super. Nemoj da podležeš njegovoj manipulaciji, nemoj da se plašiš, on samo tako priča o sebi."

Zerinaje nastavila da priča sa ćerkom koja joj je dala savet.

"Budi jaka kao ja", rekla joj je ćerkica.

Potom se razgovor prekinuo, a Zerina je ostala zabrinuta što je njena majka smršala, pa su je cimerke tešile i govorile joj da će sve biti u redu ubuduće.

"Mala je preslatka, ima plavu kosu i oči, liči na tatu? Kao da nije tvoja ćerka, možda ima nos na tebe", govorila je Luna o Zerininoj ćerki.

 

Komentari (4)

Oni nisu kao mi!

03.12.2018 19:38

Pa njena majka nikad nije podržavala Baneta jer je pravoslavac! Oni nisu ko mi oni svoje vole a mi navijamo i glasamo za svakog.

Polan

04.12.2018 02:02

@Oni nisu kao mi! - Bane je bio jedini jadnik koji je hteo vezu sa njom i cak i decu, dok nijedan drugi muskarac ne bi hteo nista ozbiljno sa ovom, osim na jednu- dve noci. Jos iz Parova je poznata po moralu, a i pre toga je poznata kao zena lakog morala.

Marko

04.12.2018 09:23

Jao mame, boze sacuvaj. Strasno. Iz koje li su rupe kod “Sarajeva” njih dvije?

Boro

04.12.2018 11:38

Zerina nema majčinski osecaj brige za ćerku. Ona brine kako joj je majka i da li je oslabila. Užas!