SVI SU ŠOKIRANI! Zerina napušta Zadrugu?! Nakon njenog drastičnog poteza, usledilo je OVO! (VIDEO)

Da li je Zerina samo htela da privuče pažnju kamera svojim jezivim gestom, u čemu je i te kako uspela, ili joj je psihičko zdravlje stvarno narušeno, ostaje nam da vidimo.

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Screenshoot Youtube

Zerina Hećo sinoć je šokirala javnost kada je odlučila da obrije glavu. Ona je to uradila jer je kosa počela da joj opada, pa je htela da ojača koren iste. Više o tome pročitajte OVDE i OVDE

 

Mnogi su to videli mogućnost da je Zerini narušeno psihičko zdravlje. Na njenom zvaničnom Instagram profilu pojavila se objava: "Radimo na tome da Zerina izađe".

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Screenshot Instagram story

Da li je Zerina samo htela da privuče pažnju kamera svoim jezivim gestom, u čemu je i te kako uspela, ili joj je psihičko zdravlje stvarno narušeno, ostaje nam da vidimo.

Zerina je danas veoma raspoložena i pričljiva. Razgovarala sa Zoricom Marković o celoj situaciji, doduše, sa kapuljačom na glavi.

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Screenshoot Youtube

"On je sinoć rekao da više nema emocije prema tebi i da se povlači iz te cele priče. Svako ima svoje razloge za to. To tebi lepo stoji. Mnogi ljudi to rade zbog korena. Sad to više muškarci rade, sad ti što si to uradila je šok", govorila je Zorica, dok je Zerina klimala glavom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi