OVO SU SVI ČEKALI Zerina napokon otkrila da li se vraća u "Zadrugu"!

Mnogima neće svejedno...

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Screenshot Youtube

Zerina Hećo nastavlja da se oporavlja nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 2" gde su ljudi gledali dramatične scene kada je sebi obrijala glavu. Tužno je bilo i kada je stigla u rodno Sarajevo kod majke i ćerke, kojoj je rekla da joj se žvaka uplela u kosu i da je zato morala da se ošiša.

 

 

- Činilo se da je Zerina bolje nakon njenog jučerašnjeg storija na Instagramu kada je okačila kratak snimak iz šetnje centrom Sarajeva. Ona je prekrila glavu maramom i prošetala krajem koji toliko voli. A danas je još jasnije da se bivša zadrugarka, ali i učesnica "Parova" - oporavlja.

 

Zerina se ponovo uključila uživo na Instagramu i odgovarala na pitanja pratilaca. Poručila je da je dobro i da joj je sve bolje, a da je ovog prepodneva bila sa ćerkom u šetnju i da su se našminkale i doterale. O "Zadruzi" - veoma šturo, samo nešto o navodnoj cenzuri.

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Printscreen

- Moja mama i ja nismo davali nikakve izjave ni za jedne novine. Sve što se prenosi nije poteklo od nas. Što se tiče zdravlja, oporavljam se. Istina je samo da su mi lekari ustanovili aritmiju na srcu i da treba lekove da pijem. Rezultate biopsije još uvek čekamo. Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem. Mnogo pušim cigarete, to je tačno. Nije istina da je Vlada Todorović bio u Sarajevu i posetio moju mamu! Sada mi je u planu samo rad na knjizi, a što se tiče pesme - i to ćemo uskoro. O "Zadruzi" neću ništa da komentarišem, nisam imala predstavu šta se dešava napolju. Čula sam da su napola prekinuli ono što sam rekla, a rekla sam samo "sram vas bilo" i to je dovoljno. Hvala vam mnogo i nastavite da me podržavate, ovo nije kraj - ispričala je Hećova i time stavila do znanja da se najverovatnije neće vraćati u rijaliti.

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Printscreen

Ona ovoga puta nije htela da snima ćerkino lice i sklanjala je iz vidokruga kamere, a malecka se povremeno ubacivala komentarima. Čak je u jednom momentu rekla da će mamina prva knjiga da se zove "Crvenkapica".

- Eto, sad znate - kroz smeh je rekla Zerina nakon što je ispričala da naslov još uvek čuva u tajnosti.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi