NE MOŽE SEBI DA DOĐE! Žena Nenada Aleksića Ša drastično smršala, afera sa Draganom Mitar je dotukla!

Nije joj lako da ga gleda!

Ivana
Ivana, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon spekulacija da reper Nenad Aleksić Ša gaji osećanja prema Dragani Mitar, njegova supruga Ivana je posetila muzičara u Rajskom vrtu. Njihov susret je bio veoma emotivan. Oboje su plakali, a Ivana je tek sada otkrila kako je cela situacija sa Draganom Mitar uticala na nju. Naime, ona se napolju veoma nervirala te je zbog sekiracije smršala pet kilograma.

- Sada trenutno ništa se ne dešava, hvala bogu. Čini mi se da se i unutra situacija stišala, tako da se nadam da će situacija ići ka tom smeru - rekla je Ivana na početku. Ona je opisala kako je izgledao susret sa Nenadom kada ga je posetila u rijalitiju.

 

- Ja sam se tresla pre nego što sam ušla u vrt, ali moram reći da ja njega za ovih pet godina nikada nisam videla da plače. Posle toga sam se tresla, još uvek se nisam dozvala pameti, ovo nije ni malo lako - rekla je Ivana sa knedlom u grlu. Ona je dodala da joj je mučno da gleda svog supruga u rijalitiju dok je bila aktuelna afera sa Draganom Mitar.

 

- Ja se držim toga da je to sve igra, on ne može a da ne komunicira sa dotičnom, i ona s njim, ali to je svedeno na minimum. Ja njemu verujem i mislim da je to sve vrsta igre - rekla je Nenadova žena.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: joca
  11/02/2019 - 16:50
  lepoto od zene ostavi onog tetreba sve cu ti priustiti.
 • Korisnik: GRGUR NINSKI
  11/02/2019 - 01:11
  devojko draga , bezi od tog prevaranta i pajsera. Musko tako pogana i vulgarna usta da ima da ono izgovori zenama koje mu majke mogu biti, i na kraju cmizdreci priznati da je LAGAO.......je neko ko dno odozdo gleda. Kakvo posteno stvorenje da naleti da stakora i to pazi imena sha???? oj zemljo otvori se.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi