STAVIO TAČKU NA NASILJE! Željko Mitrović izdao direktno naređenje nakon JEZIVIH BATINA!

Oglasio se iz Barselone!

Željko Mitrović
Željko Mitrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Vlasnik i direktor televizije "Pink", Željko Mitrović veliki je protivnik nasilja i svaki fizički kontakt u rijalitiju "Zadruga" do sada je bio žestoko kažnjavan.

Najnoviji fizički nasrtaj Aleksandre Subotić prema Mini Vrbaški, kažnjen je diskvalifikacijom, a odluku o tome je hitno doneo Željko uprkos činjenici da sa porodicom boravi na odmoru u Barseloni.

 

On je direktno iz Barselone naredio diskvalifikaciju Aleksandre Subotić.

- Željko je odmah reagovao jer ne želi da se nasilje događa i propagira na televiziji Pink. On se odmah oglasio iz Barselone i naredio diskvalifikaciju Aleksandre Subotić, i ovakvo ponašanje neće tolerisati u programu koji gledaocima služi za zabavu i opuštanje. Željko je učinio sve da u toku današnjeg dana, najradosnijeg praznika u Srbiji, Božića, zadrugari uživaju u hrani, piću i muzici, ali i u miru koji je Subotićeva narušila zbog čega je najstrože kažnjena - istakao je izvor.

Aleksandra šamara Minu
Aleksandra šamara Minu, Foto: Printscreen

Ovim povodom Veliki šef poslao je pismo:

- Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra Subotić bude diskvalfikovana. Osim toga što je diskvalifikovana, citiraćemo deo iz ugovora koji je potpisala i Aleksandra i svi ostali: "RTV Pink ima pravo da diskvalifikuje učesnika, takmičara i samim tim potražuje iznos ugovorne kazne od 50.000 evra ukoliko učesnik, odnosno takmičar namerno izazove fiizički kontakt da bi bio izbačen iz projekta".

Dakle, osim što je diskvalifikovana, Aleksandru ćemo tužiti i potraživati 50.000 evra po osnovu navedenog člana iz ugovora. Napomin jenmo da zbog diskavlifikacije, Aleksandri ne pripada novčana naknada za dosadašnji boravak u "Zadruzi"- pisalo je u pismu Velikog šefa. Snimak tuče, pogledajte OVDE.

Šta je prethodilo sukobu, saznajte OVDE.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sava
  08/01/2019 - 20:27
  Nasilnici napolje!
 • Korisnik: Сараџогла
  08/01/2019 - 15:23
  Комуњара!Божић прослављао у иностранству?Дајте ми власт сат времена и Задруге нема више!На питање било кога ГЛЕДАШ ЛИ ЗАДРУГУ увреде се!То нико нормалан не гледа!Баш нико!Прање пара!
 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  08/01/2019 - 06:38
  Velika je slicnost izmedju rijalitija i filma "i konje ubijaju , zar ne ? "
  • Laki @🐝🐝🐝🐝🐝🐝
   08/01/2019 - 20:14
   Po odlucnosti Velikog sefa ja vidim vecu vezu Zadruge sa Srbijom, kad šef odluci to je odluceno
 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  08/01/2019 - 06:24
  Rijaliti = filmu " I konje ubijaju , zar ne " ?
 • Korisnik: Marko
  08/01/2019 - 03:50
  A sta bi sa tackom na Zerinino, Lunin, Jelenino nasilje. Ili to po”gospodinu” nije nasilje? Onda Pink treba da nam obrazlozi da je samo Aleksandrin udarac fizicki kontakt i nasilje.
  • Jovana @Marko
   08/01/2019 - 13:44
   Da, ili za Kijino nasilje, s obzirom da je i ona samarala svog supruga, Slobicu Bobicu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi