Bane Čolak
Screenshoot Youtube
Bane Čolak

Screenshoot Youtube

Bane Čolak, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kada su legli zajedno u krevet, Bane je ispod pokrivača počeo da pipa Doroteu, zbog čega joj je bilo vrlo neprijatno pa je napustila krevet. Međutim, Čolak tvrdi da to nije tačno i da ju je zagrlio kao sestru, dok Dorotea tvrdi da Čolak ne govori istinu.

"Otišla sam u zatvor opet i tamo sam sa Banetom normalno komunicirala i ja legla pored njega i nisam očekivala da će da zavuče ruku ispod tunike. Da si ti mene zagrlio, to bi bilo okej, ali ti si meni zavukao", rekla je Dorotea, nakon čega je Bane krenuo da je prekida ironičnim komentarima da je zapravo on zaljubljen u nju.

Dorotea

Screenshoot Youtube

Dorotea, Foto: Screenshoot Youtube

"On se boji mojih reči. Ja ne smatram da se ja Banetu sviđam. Ja zaista mislim da je Bane malo psihički poremećen i da je zato to uradio zato što je bolestan za Zerinom i zato što je ljubomoran i valjda hoće da uradi nešto što bi Zerini naškodilo pa ga tera njegov bolesni um da to uradi", rekla je Dorotea i dodala:

"Zašto je on meni zavukao ruku ispod tunike? Tunika nije bila kratka. Ja sam sinoć jako bila nervozna i potpaljena. Svađala sam se, nisam znala da ti je slava. Ali što ti za svoju slavu da meni zavlačiš ruku ispod tunike?"

"Zato što se ložim na tebe", odgovorio je Bane.

"Ne ložiš se na mene, ti si bolestan", rekla mu je Jovanovićeva.

Inače, nešto kasnije je bilo pitanje upućeno bivšoj sudinici Snežani Ilić u vezi sa ovim incidentom i ona je rekla da se ovaj slučaj može okarakterisati kao bludna radnja, ali ne i silovanje, i da zbog toga što je Bane to uradio bez Doroteine dozvole, on može da završi čak i u zatvoru.

Pogledajte sporan snimak iz zatvora:

Komentari (3)

Stoja

20.12.2018 18:47

Bili pokriveni. Nije se videlo nista.

nedjo

20.12.2018 23:49

sve nevini

Nenad

21.12.2018 13:19

Miki je gad od coveka.