ČOLAKU PRETI ZATVOR? Zbog onoga što je uradio Dorotei može biti uhapšen! (VIDEO)

Bludne radnje bez odobrenja

Bane Čolak
Bane Čolak, Foto: Screenshoot Youtube

Bane Čolak i Dorotea Jovanović završili su u istom trenutku u zatvoru rijalitija "Zadruga" gde je došlo do skandaloznog ponašanja koje je kamera snimila.

Naime, kada su legli zajedno u krevet, Bane je ispod pokrivača počeo da pipa Doroteu, zbog čega joj je bilo vrlo neprijatno pa je napustila krevet. Međutim, Čolak tvrdi da to nije tačno i da ju je zagrlio kao sestru, dok Dorotea tvrdi da Čolak ne govori istinu.

"Otišla sam u zatvor opet i tamo sam sa Banetom normalno komunicirala i ja legla pored njega i nisam očekivala da će da zavuče ruku ispod tunike. Da si ti mene zagrlio, to bi bilo okej, ali ti si meni zavukao", rekla je Dorotea, nakon čega je Bane krenuo da je prekida ironičnim komentarima da je zapravo on zaljubljen u nju.

Dorotea
Dorotea, Foto: Screenshoot Youtube

"On se boji mojih reči. Ja ne smatram da se ja Banetu sviđam. Ja zaista mislim da je Bane malo psihički poremećen i da je zato to uradio zato što je bolestan za Zerinom i zato što je ljubomoran i valjda hoće da uradi nešto što bi Zerini naškodilo pa ga tera njegov bolesni um da to uradi", rekla je Dorotea i dodala:

"Zašto je on meni zavukao ruku ispod tunike? Tunika nije bila kratka. Ja sam sinoć jako bila nervozna i potpaljena. Svađala sam se, nisam znala da ti je slava. Ali što ti za svoju slavu da meni zavlačiš ruku ispod tunike?"

"Zato što se ložim na tebe", odgovorio je Bane.

"Ne ložiš se na mene, ti si bolestan", rekla mu je Jovanovićeva.

Inače, nešto kasnije je bilo pitanje upućeno bivšoj sudinici Snežani Ilić u vezi sa ovim incidentom i ona je rekla da se ovaj slučaj može okarakterisati kao bludna radnja, ali ne i silovanje, i da zbog toga što je Bane to uradio bez Doroteine dozvole, on može da završi čak i u zatvoru.

Pogledajte sporan snimak iz zatvora:

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi