Tuča u Zadruzi
Screenshoot Youtube
Dragana Mitar i Ša

Screenshoot Youtube

Dragana Mitar i Ša, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ti si jedna pi*ka! Šta je tebi problem što se devojka zaljubila?! Je l' ti lepo kad se grlimo u krevetu? - pitao je Ša Pavla.

- Ti ovde iznosiš laži o meni i pričaš gluposti! Da, mnogo sam ljubomoran! Udari me, slobodno! - provocirao ga je Pavle.

Dragana Mitar i Ša

Screenshoot Youtube

Dragana Mitar i Ša, Foto: Screenshoot Youtube

- On je jedna hostesa noćnih klubova, cepa karte! Imaš njušku odvratnu, nakaradnu - vređao je Nenad, kojeg je Pavle uporno provocirao da ga udari. Budući da je u Beloj kući vladala ogromna tenzija, te da je malo falilo da dođe do tuče Pavla i Ša, pripadnici obezbeđenja su sve vreme bili u pripravnosti, a čitav prizor izrevoltirao je Nenadovu drugaricu Jovanu Tomić Matoru, koja je odmah zauzela stranu svog prijatelja i napala Jovanovića.

 

- Ja sam g*vno što sam ga slušala, a ti što pričaš sa ovom ku*vetinom, a evo šta ti se desilo! Ku*va, ku*va, ku*va! - ubacila se Matora.

- Ti muvaš devojku preko mene! Potonuo si - nastavio je Pavle da provocira Ša, koji mu nije ostao dužan, te je uzvratio provokacije i uvrede. 

 

Komentari (2)

??????

28.01.2019 03:12

Ova zena je na sve spremna ne bi li dosla do finala. Glumi da je zavodnica , povredjuje muskarce , a onda se zadovoljno smeska. Znaci , iskompleksirana je i nije sigurna u sebe.

dejov mali

28.01.2019 03:30

hahahahhah pazi kad raspali jovance i shaban sha nekog nazivaju klosarem , i to ovog decka koji je abslovent Sorbone za njih dvoje. Jovaceta u kavez pod hitno, a shabanove gadosti i grdila iz proslog realitija se taman malo zaboravile i on dosa da narod podsjeti ponovo da je teski pakshu-sha