Dragana Mitar
Danijel Rakočević/Alo!
Dragana Mitar

Danijel Rakočević/Alo!

Dragana Mitar, Foto: Danijel Rakočević/Alo!

Još kada je u „Zadruzi“ pred milionima gledalaca priznala da je prevarila supruga, a onda i nakon rijalitija, kada je istog supruga prijavila za zlostavljanje i javno iznela detalje fizičkog i psihičkog maltretiranja koje je, navodno, trpela od njega.

PROČITAJTE I:

 

Ono što nismo znali jeste to da je ova bivša zadrugarka i nekadašnja članica ženskog sastava „Models“ zavisnik od adrenalina, u šta smo se uverili kada smo je videli kako visi sa sedmog sprata hotela, u centru Budve.

Polugola, u minijaturnom kupaćem kostimu, koji je više otkrivao nego pokrivao, Mitareva se navalila na ogradu terase hotelske sobe u kojoj je smeštena i telefonirala tako što je zadnjicu skroz izbacila van zaštitne ograde. Iako se njena soba, pa samim tim i terasa, nalazi na višem spratu hotela, to je ni najmanje nije prepalo. Naprotiv. Neometano je ćaskala, nameštala gornji deo kupaćeg, okretala se, gledala s terase nadole...

Našu pažnju privukli su najpre slučajni prolaznici, koji su u neverici gledali Mitarevu i komentarisali da li će pasti sa sedmog sprata.

Dragana Mitar

Danijel Rakočević

Dragana Mitar, Foto: Danijel Rakočević

- Šta radi ova gore? Da li je normalna? - bili su samo neki od komentara koje smo čuli i zbog kojih smo bacili pogled nagore, te uočili poznato lice. Na sreću, Dragana je nakon petnaestak minuta ušla u sobu i više nije izlazila iz nje.

Dragana Mitar

Danijel Rakočević/Alo!

Dragana Mitar, Foto: Danijel Rakočević/Alo!

 

Siniša progoni Draganu po Budvi

I dalje zakoniti suprug Dragane Mitar, Siniša Dragutinović, koji je dobio zakonski zabranu prilaska svojoj supruzi zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja, takođe se nalazi u Budvi sa svojom novom partnerkom. Da li se radi o slučajnosti ili pak želi da nadgleda aktivnosti majke svog deteta, ne znamo, tek paparaco „Alo!“ ga je uslikao u starom delu grada gde je ispijao vino u jednom od restorana.

Više fotografija pogledajte u galeriji

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!

 

 

 

Komentari (3)

maxim

02.08.2019 19:53

Odakle Dragani pare da boravi u ovako luksuznom i skupom hotelu?

Tetka

02.08.2019 20:56

Sve za kadar.

??????

03.08.2019 07:06

U svemu Povrsna. Slabo razume. Slabo shvata. Hoce da ima visok standard ,ali, bez rada.