Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Printscreen YT

Miljana Kulić, Foto: Printscreen YT

Miljana Kulić ne prestaje da se svađa sa zadrugarima. Učesnici rijalitija više ne kriju da bi voleli da joj vide leđa.

Pročitajte još:

Kulićeva je u "Zadrugu 2" ušla sa majkom Marijom i sinom Željkom, ali od prvog dana ona ne prestaje sa provokacijama, pa je tako uprvo zbog nje rijaliti napustio Mirko Gavrić. Kulićeve su Mirka konstantno provocirale, zbog čega je na kraju i otišao iz Bele kuće.

S obzirom na njeno takvo ponašanje, koje se prenelo i na ostale učlesnike rijalitija, među kojima su se našli mnogi pa čak i Marko Miljković, Miljana je sinoć nominovana za izbacivanje iz rijalitija.

Dok su ukućani glasali da baš ona napusti šou, publika je glasala za jednog od braće Vasića, tačnije Miku. Ostaje nam da vidimo ko će večeras napustutu velelepno imanje.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Komentari (6)

Muljana

28.10.2018 11:27

ako bi imala manje glasova većeras je neće izbacit, treba im majm*n za bruku, provokacije, svađe, vređanje? Dobro ona "Mulja" za rijaliti ŠOVOVE?

mlaka konkurencija

28.10.2018 13:16

@Muljana - Trebalo bi je nominovati sa nekim jačim ,Mikijem ili* zvezdama *Alex ili Lunom,jer one kažu da su bitne za šou.

Lola

28.10.2018 13:47

Palaca jezikom kao naj otrovnija zmija,tava je i u dusi otrovna.

Jezičina

28.10.2018 16:29

@Lola - He,he,kaže joj Brendon,nije mi jasno kako ti jezik ispada van kada pričaš,kao da ti je prevelik.Objasnila mu stručno da je to zbog toga što još ne oseća usta posle vađenja silkona,utrnlo joj još pa nema kontrolu.Kako ga nije pregrizla od tolikog lajanja na sve oko sebe?Inače jezičina joj je oduvek ispadala ali izgleda da je Brendon tek sada ukapirao i pitao.

NJU

28.10.2018 17:08

neće zadržati navodni fanovi, već Produkcija, kojoj je potrebna devojčura sa dijagnozama. Zar nije dovoljan dokaz i to, što su joj dozvolili da udje sa novorodjenčetom, majkom i dadiljom u rijaliti? Da je države, u ovom slučaju, bilo bi joj oduzeto starateljstvo nad detetom, ali, ružičasti mag je jači i od države i od zakona. Majka, koja proviri da vidi svoje dete, baba, koja samo prespava u istom prostoru sa bebom i hvale same sebe, kako su najbolja majka i najbolja baba na svetu. Strašnooo!