Pavle
Screenshoot Youtube
Pavle

Screenshoot Youtube

Pavle, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

- On je generalno pričao o tome. Ja sam rekla da imam Jovana, da želim sutra da mu podarim brata ili sestru, nisam rekla da sa njim želim dete - rekla je Dragana.

- Mislim da lažeš mnogo stvari, mnogo - rekla je Zlata Pavlu.

- Šta je sa oldtajmerima? - pitala je Pavla Zorica Marković. Potom se obratila Dragani i pitala nju da li Pavle ima oldtajmere.

- Ja znam da gospodin ima jedan oldtajmer, znam da vozi beli karavan, on stalno potencira financije neke, a ja to njemu nikad nisam rekla... Ja sam videla samo jedan oldtajmer - rekla je Dragana, posle čega je Pavle izneo kako ima dokaz na temu tog oldtajmera.

Dragana Mitar

Screenshoot Youtube

Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube

- Jedna osoba iz produkcije je bila prisutna kada sam drugoj osobi prodao oldtajmera, tako da i za to ima dokaza - rekao je Pavle.

- Pošto pominjemo dete koje se pominje, ja imam kompletnu prepisku. Ti znaš da smo se dogovarali da idemo na krstarenje i sama si rekla: "Mogli bismo da napravimo dete tamo". Zašto lažeš, kaži istinu! Stajali smo ispred butika, rekla si: "Greota da iz ovakve ljubavi ne nastane dete"! Šta se*eš?! - vikao je Pavle na Draganu i izneo kako mu je izgovarala kako bi volela da rodi još dvoje dece.

- Nema dinara, nema para da se razvede, zato je došla ovde - rekao je Pavle za Draganu, a potom su se u raspravu uključili i drugi zadrugari.

Pogledajte u nastavku kako je izgledala rasprava:

 

Komentari (4)

Vera

10.01.2019 09:53

Pavleta u početku bio džentlmen. Sada pokušava da upropasti Draganu i da je razvede. Gadan tip.

Sofija

10.01.2019 19:11

@Vera - Koga briga ko je i sta je on, zena bila s drugim dok zivi sa muzem koji je maltretira. Sta je bre ovo da probam nesto drugo pa cu videti, pa videla da bez para ne moze.

slavica

10.01.2019 15:33

Kako da je Pavle upropasti pa nije je on puskom naterao da mu bude ljubavnica,a ima muza rogonju i sina koja joj je jedina svetla tacka u njenom zivotu.

Radosav

13.01.2019 02:00

Povraca mi se od ovih ljudi polusvet